Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan hiç çekilmez izlenmez o zaman.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ümit Özat Şenol güneş e sağlam giydiriyor.

Bu olayda umit hakli ama bu kilo konusu elli kere gundeme geldi , artik ya bu kiloyu ver ya da acikla saglik sorunu kortizon vs de millet bilgilensin

(Sağlık problemi varsa söyleyene kadar) ümit ozat'in kilolarına karşı inanılmaz zaafı var üzerine gidilmeli. ?

kalp rahatsızlığı sonrası böyle olmadı mı bu hergele

Evet ama suruncemede birakiyor , dese ki ornegin , stresli bir is yapiyorum ve kalp rahatsizliginin nuksetmemesi icin duzenli kullandigim ilaclar sebeptir dese olay kapanir
hakkın var tabi reisde sporun içerisindeki biri özellikle ümüt gibi biri çıkıpta ilaç kullanıyorum falan diyemez kolay kolay. bilir yani zamanı gelince o açıklamaların iş bulma konusunda sıkıntı çıkaracağını veya o açıklamalardan dolayı günün birinde birilerinin saldıracağını. kapanmaz yani olay.
açıklama yapsada vurcaklar yapmasada. geçmişte o alman takımları tır gibi geçer tarzında yaptğı trollüklere saysın kendisine bel altı indirilen eleştirileri.

Hahsgshv

Sent from my iPhone using Tapatalk

c00f4332366ed32460ee59de07fd6817.jpg

Selcuk dereli biraz sacmalamis ,siyasete girmis tamam ama yarim saattir denizli fb macini gosteriyorlar . cakar da akli sira fb nin sampiyonlugu calindi muhabbeti yapiyor

maci sabote etti denizli taraftari ,dogru , bir sey mi dedik , ne kadar durdurdularsa hakem ekledi , ne yapacakti , maci yarida birakip hukmen feneri galip mi sayacakti ?

bu sacmaliklar yuzunden sanki haketmedigimiz bir seyi elde etmisiz havasi yaratiyorlar

Sabote edenlerin azizin parali ajanlari oldugunu dusunuyorum hala. Beyni olan hoc bir takim taraftari ligde kalacagi bir macta konfeti atip maci tatil etme isteginde olsun

Diger oynanan macin skorunu ogrenip ona gore son dakikalari iteleme amacli denizli seyircisi yapti

komplo teorileri , fenerliler yapti , GS liler sizdi yapti muhabbetleri .. bildigin denizlililer yapti ama hakem ne yapacakti , tatil edebilir misin gidip o maci , hangi macta neler atildi bugune dek

zar zor bitirdi , bitirmesi en zor iki mactan biriydi , digeri de ts deplasmani zokora-emre vs gerilimleri olan .

O kadar duran bir macta benim bildigim turkiyede hakemlik yapan adamlar tatil ederlerdi karsisinda korkacak bir guc yok ki.
Tam tersi olsa mesela onu dusunmek normal olur aziz futbolun tek patronu olarak geziyor atarlar giderler ne ararsan var.

Ben hala hukmen malubiyet olsun diye aziz yaptirdi diyorum en temiz mac kazanma stiliydi. Sike isinde master yapmis adam sonucta her turlu pisligi yapar

Denizli şampionluğunu demek ki halen çıkartamamış acizler. Baya derinlerine girmiş demek ki. O maçda bizim alehimize bir şey aramak net acizliktir.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Sergen kardeşim ünlü oldu.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt