Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece galibiyetlerden sonra kameraya dogru yuruyup stadi terkeden yavsak konusuyo su an

Levent Nazifoğlu: "Seyirci her zaman haklıdır diye bir laf var. Nerede haklıdır? Yok öyle bir şey. Sonra her şeye karışmaya başlar seyirci."
Levent Nazifoğlu: "Galatasaray 3 maç kaybetse Fatih Terim sesleri olmayacak mıydı? Olur mu böyle şey?"

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da hırsızlık var mı?"

Levent Nazifoğlu: "Hissiyatım bir şeyler olduğu, bir usulsüzlükler olduğu yönünde."

Levent Nazifoğlu: "Dursun Özbek bana 'Bütün spor yazarlarıyla kavgayı sen yapacaksın. Ben rahat edeyim ki Riva'yı, Florya'yı satabileyim' dedi.
Levent Nazifoğlu: "Futbolcuların ilk ödemesi, ben göreve geldikten 7 ay sonra yapıldı. 7 ay."
Levent Nazifoğlu: "Futbolcuların suçu yok. Sen futbolculara dersen ki 'Burayı sen yöneteceksin', olur bu sorunlar."

Soru: "Riekerink'i Sneijder mi getirdi?"

Levent Nazifoğlu: "Duyumum öyle."

Levent Nazifoğlu: "Sneijder ile hep problem yaşadık. Yıldız oyuncu, normal."
Levent Nazifoğlu: "Tudor nasıl Sneijder'i göndersin? Olur mu öyle şey."
Levent Nazifoğlu: "Kasımpaşa maçı sonrası yaşanan olaydan sonra ya Tudor gidecekti ya da Sneijder. Sneijder, Tudor'un otoritesini ezdi."
Levent Nazifoğlu: "Mehmet Özbek diye bir figür çıktı ortaya! Her hafta geliyor bu Riekerink ile olmaz, bu Riekerink'i yollayalım diyor."

Levent Nazifoğlu: "Sözde Mehmet Özbek sadece finansal işlere bakacaktı. Her şeye karıştı."
Levent Nazifoğlu: "Mehmet Özbek geldi sonra Sneijder'i gönderelim filan. Parayı bulmuş, canı sıkılıyor!"
Levent Nazifoğlu: "Riekerink'i getiren de Mehmet Özbek, sonra gönderelim diyen de Mehmet Özbek. Adrenalin arıyor."
Levent Nazifoğlu: "Ertesi gün Dursun Özbek geliyor, Mehmet Özbek'in söylediklerini söylüyor. Başkan ne derse o olur, mecbur yapıyoruz."
Levent Nazifoğlu: "İstememize rağmen Cavanda'yı aldıran da Mehmet Özbek. Bana diş geçiremeyince başkana söylüyordu."

O. sattığı dursun dahi olsa kulübü bu şekil rezil etmesi hiç hoş değil.
Kahpelikte sınır tanımayan açıklamalar.

GSCimbom Mobile App

Levent Nazifoğlu: "Alper Narman geldi, 'Abi futbolculara ağır protesto olacak. Hep bize mi protesto olacak, biraz da onlara olsun' dedi."
Levent Nazifoğlu: "Hatta o arada Cenk Ergün geldi 'Alper kapıyı açalım, futbolcuları dövsünler' dedi."

O. sattığı dursun dahi olsa kulübü bu şekil rezil etmesi hiç hoş değil.
Kahpelikte sınır tanımayan açıklamalar.

GSCimbom Mobile App

Açıklamalar doğruysa eğer kahpelikte sınır tanımayan bir yönetim çıkıyor ortaya.

Cenk ergün taraftar futbolcuları dövsün, bursa taraftarından ne eksiği var bizimkilerin demiş yaw

bi gram galatasaray sevgin olsa surda takim yeni bi sayfa acmisken cikip ortaligi karistirmaya calismazdin serefsiz

Aman Allahim kulüp kulüp degil ayni pembe dizi gibi. Her gün yeni bir olay.

Levent Nazifoğlu: "Otobüsün kapısı açıldı, taraftar saldırıyor. Alper Narman da polislere 'niye müdahale ediyorsunuz' diyor!"
Levent Nazifoğlu: "Antalyaspor deplasmanı öncesinde yaşandı bunlar. 3-2 yendik. Alper Narman hariç herkes çok sevindi."
Levent Nazifoğlu: "Dursun Özbek bana 'Riva ve Florya'yı satana kadar bir yere konuşma' dedi. Tamam dedim."

Açıklamalar doğruysa eğer kahpelikte sınır tanımayan bir yönetim çıkıyor ortaya.

Cenk ergün taraftar futbolcuları dövsün, bursa taraftarından ne eksiği var bizimkilerin demiş yaw
Tomalar olmasa bi kaç topçu hastanelik olurdu zaten.
İyi demiş.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt