Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu çok pis hoplatırlar yakında.Hayatı kaydı malın resmen.Gram zeka yok embesilde yanlız.Ondan bundan beğeni alacağım diye yağlı kazığa oturdu şuanda.

Adama vallahi sırf siyasi görüşü yüzünden ağzına ettiler lan acıdım. Gomis'e ettiği laf çok yanlış kabul de internette bunun milyon misli lafları Eboue'ye edilmişti. Ayrıca bizim millet ırkçılık falan bilmez abi bırakın la hepiniz biliyorsunuz hala zenci demiyor mu herkes siyahi futbolculara:D Adam bariz cahil işte orada da aklınca espri falan yapmak istemiş galiba tek haneli IQ'suyla. Herif kötü niyetli değil gereksiz bir insan sadece.

Bunu çok pis hoplatırlar yakında.Hayatı kaydı malın resmen.Gram zeka yok embesilde yanlız.Ondan bundan beğeni alacağım diye yağlı kazığa oturdu şuanda.
Ya zaten gündem oldu diye dile getiriyorum bu tarz son dönemde hortlayan sosyal medyanın sözde ünlüleri bizim kültürümüze karakterimize yakışmıyorlar.İnsanlarla alay ederek kendilerini madara ederek bi yerlere gelmeye çalışıyorlar ve göründüğü kadarıyla geliyorlarda.Gelecek adına toplumumuzun sonunu hayırlı görmüyorum.Allah şaşırtmasın.

Bu tamamen algi meselesi, maymun irkciliga giriryorsa, senjilerin maymuna benzedigini ima etmektir. Senjilere maymun denilmesi, hakaret olarak cok kullanilmistir evrenseldir. Ancak senjilerin köle edilmesi, katledilmesinin arkasinda, hayvanlara benzetilmesi yatiyor genel anlamda... Türkiye´de senjilere karsi bu irkcilik cok yapiliyor, ama kimse aldirmiyor. Komik buluyor herkes.

Benzeri Nihat Dogan´a da yapildi. Zamaninda "Tecavüz diye birsey yok, tippen imkansiz, tecavüz olan istiyordur" gibi bir aciklama yapan Ahmet Cakar, paramparca etmisti nihati.
Siyahi insana maymun dersen ırkçılığa girer net. Ama aslan panter Gomis dersen ırkçılık ile uzaktan yakından alakası yok ki sen ilk postunda bunu idaa etmiştin. Bence talihsiz yorum olmuş ama önemli değil.

ulan yıne saklabanlık yapmaya cıkmıs programa ahmet cakar yere sermıs

YouTube

Valla sevindim bu hepcan'a olanlara.. Bunun gibi ne kadar kendini beğenmiş ve insanlara hakaret eden varsa Allah hepsini kahretsin..

Adama vallahi sırf siyasi görüşü yüzünden ağzına ettiler lan acıdım. Gomis'e ettiği laf çok yanlış kabul de internette bunun milyon misli lafları Eboue'ye edilmişti. Ayrıca bizim millet ırkçılık falan bilmez abi bırakın la hepiniz biliyorsunuz hala zenci demiyor mu herkes siyahi futbolculara:D Adam bariz cahil işte orada da aklınca espri falan yapmak istemiş galiba tek haneli IQ'suyla. Herif kötü niyetli değil gereksiz bir insan sadece.

Yine ben iyi bir insanım şovu yapma fırsatı geldi insanlara.

Bitsin lan nolacak hıyarın teki zaten böyle malları ünlendiriyorlar bir de. Ntvde de program falan yaptırıyorlardı 36 yaşında adamsın uğraştığın işlere bak.

Olm kazma mısın sende 36 yaşında adam bir vasfı yok napacak asgari ücrete çalışıp patronuna mı domalsın herif. Adam sosyal medyadan yolunu bulup Türkiye çapında ünlü olmuş o mu mal başkaları mı mal tartışılır.

Olm kazma mısın sende 36 yaşında adam bir vasfı yok napacak asgari ücrete çalışıp patronuna mı domalsın herif. Adam sosyal medyadan yolunu bulup Türkiye çapında ünlü olmuş o mu mal başkaları mı mal tartışılır.
Heh işte bu malı anca senin gibi bir mal savunur. Komik olucam diye birilerinden destek alıcam diye Gomise maymun diyecek sonra üstüne benim karakterim bu falan diyecek sonra da üstüne reklam olsun diye tvye çıkacak. Az kafanızı kaldırın kendinize gelin lan, o programa özür dilemek için çıkacak kadar kimse mal değildir. Adamların olayı adam yemek zaten bugüne kadar Terim dışında herkesi de yediler.

Sosyal medya fenomeniymiş bu kadar kişiye hitap eden birisi böyle mal mal konuşamaz. Cem yılmaza da aynısını yapmaya çalıştı bildirdi haddini geçmişte.

Nesini savunuyorsanız bu döl israfının.

olm barı siz savunmayın lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt