Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh işte bu malı anca senin gibi bir mal savunur. Komik olucam diye birilerinden destek alıcam diye Gomise maymun diyecek sonra üstüne benim karakterim bu falan diyecek sonra da üstüne reklam olsun diye tvye çıkacak. Az kafanızı kaldırın kendinize gelin lan, o programa özür dilemek için çıkacak kadar kimse mal değildir. Adamların olayı adam yemek zaten bugüne kadar Terim dışında herkesi de yediler.

Sosyal medya fenomeniymiş bu kadar kişiye hitap eden birisi böyle mal mal konuşamaz. Cem yılmaza da aynısını yapmaya çalıştı bildirdi haddini geçmişte.

Nesini savunuyorsanız bu döl israfının.

Olm ben savunmuyorum adamı bana ne amk. Sen 36 yaşında adamın uğraştığı şeylere bak diyorsun bende adam youlunu bulmuş 36 yaşında adam neyle uğraşacak diyorum. Herif Türkiye çapında ünlü özellikle gençler arasında muhtemelen iyi de kazanıyordur. Yanında sürekli kızlarla falan takılıyor, adam yolunu bulmuş diyorum mk neyini anlamadın. Vasıfsız adam asgari ücrete çalışıp patronunu mu yalasın diyorum bende.

programa cıktı hala sırıtıyor bu adam icinde biraz üzüntü yok pişman gibi gözükmüyor ahmet cakar buna sinirlenmıs vermiş küsküyü

Siyahi insana maymun dersen ırkçılığa girer net. Ama aslan panter Gomis dersen ırkçılık ile uzaktan yakından alakası yok ki sen ilk postunda bunu idaa etmiştin. Bence talihsiz yorum olmuş ama önemli değil.

Nasil degil yahu... Zencilerin maymunlar ile alakasini mi iddia ediyorsun o vakit ? Türkiye´de senji futbolculara yapilan anilamistic yakistiramalarin her biri, fiziki özellikleri ile alakali oldugunu herkes bilir. 35 santimlik, sex canavari olduklarini iddia etmek de, irkciliktir normal sartlar altinda...

Daha diye ileriye gidelim, illaki irkcilik senin icin bir senjiye maymun demek ise. Sadece Ahmet Cakar 50 kere senjiler ve maymunlar ile bag kurmustur, hemde hakan hepcana nazaran cok daha biolojik anlamda.

Hakanin yaptiginin 50 katini yapanlar, cikip hobiti linc ediyor. Demek istedigim bu.

Son düzenleme:
Olm ben savunmuyorum adamı bana ne amk. Sen 36 yaşında adamın uğraştığı şeylere bak diyorsun bende adam youlunu bulmuş 36 yaşında adam neyle uğraşacak diyorum. Herif Türkiye çapında ünlü özellikle gençler arasında muhtemelen iyi de kazanıyordur. Yanında sürekli kızlarla falan takılıyor, adam yolunu bulmuş diyorum mk neyini anlamadın. Vasıfsız adam asgari ücrete çalışıp patronunu mu yalasın diyorum bende.
İlk anda özür dileyip geçecekti milletr laf yetiştiriyor dünden beri. Onu geçtim derin futbola çıkmak nedir yani.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye girdi bu topa yüksek ihtimalle iki gündür adam konuşuluyor bu sayede ama sert kayaya tosladı.

İlk anda özür dileyip geçecekti milletr laf yetiştiriyor dünden beri. Onu geçtim derin futbola çıkmak nedir yani.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye girdi bu topa yüksek ihtimalle iki gündür adam konuşuluyor bu sayede ama sert kayaya tosladı.
bi nevi ekrana baglanırım özür dilerım dıye cıksa bi nebze yine iyi cıktı yıne gülüyor

Nasil degil yahu... Zencilerin maymunlar ile alakasini mi iddia ediyorsun o vakit ? Türkiye´de senji futbolculara yapilan anilamistic yakistiramalarin her biri, fiziki özellikleri ile alakali oldugunu herkes bilir. 35 santimlik, sex canavari olduklarini iddia etmek de, irkciliktir normal sartlar altinda...

Daha diye ileriye gidelim, illaki irkcilik senin icin bir senjiye maymun demek ise. Sadece Ahmet Cakar 50 kere senjiler ve maymunlar ile bag kurmustur, hemde hakan hepcana nazaran cok daha biolojik anlamda.
Maymun benzetmesi ırkçılık çünkü algı dünyada o yönde. Aslan benzetmesi algı olarak ırkçılığa girmiş olsaydı oda olurdu ama değil.
Senin kişisel dünyanda her benzetme ırkçılığa giriyorsa bir şey diyemem tabiki ama global olarak yok öyle algı mekanizması.
Ha niye maymun? Maymun genellikle insanlara yakın benzediği ve genellikle siyahi olduğu için yapılıyor bu maalesef.
Siyahi insanlarımızda bu benzerliği hakaret algıladığı için tarihsel olarak ırkçı saldırı Methodu olarak yerini almıştır.

Çakar: acır Hakan, normaldir, her erkeğin, kızın hayatında ilk kez yaşadığı geceler vardır.. acıtır, git sıcak bir duş al, sonrada yat uyu

Maymun benzetmesi ırkçılık çünkü algı dünyada o yönde. Aslan benzetmesi algı olarak ırkçılığa girmiş olsaydı oda olurdu ama değil.
Senin kişisel dünyanda her benzetme ırkçılığa giriyorsa bir şey diyemem tabiki ama global olarak yok öyle algı mekanizması.
Ha niye maymun? Maymun genellikle insanlara yakın benzediği ve genellikle siyahi olduğu için yapılıyor bu maalesef.
Siyahi insanlarımızda bu benzerliği hakaret algıladığı için tarihsel olarak ırkçı saldırı Methodu olarak yerini almıştır.

Senjilerin kölelestirilme nedeni, yada bunun legitimasyonu, zamaninda bilimsel acidan, hayvanlara benzetilmeleri, ve hayvan olduklarindan dolayi, dinsel acidan ruhlari olmadigi icin, kölelestirmelerini mübah kilmaktan gecer.

Türkiye´de senciler insan olarak degil, sanki bir hayvanmis gibi sevilirler. Buna TV´de de yapilan benzetmeler, yada günlük yapilan benzetmeler her daim bu yöndedir. Fazla senji yasamadigi, bir senji toplumun olmadigi icin, buna karsi rahatsiz olan da cikmaz. Maymun ifadesi de kullanilir, ancak sadece bunun direk olarak kullanilmamasi, irkcilik olmadiginin anlamina gelmez.

Senji kelimesi bile, köle demektir. Kendin bile köle diyorsun adamlara, fark etmeden.

Ama isin asli budur.

Son düzenleme:
Yav siee ya adam darbe günü twit attı diyer bunların bir tarafına girmiş olay o başka bişey değil. Lan inönüde 30 bin kişi Eboue'ye maymun sesi çıkardı sanki bir bok yaptınız o zaman.

Ahmet Cakar kacirir mi bu pozisyonu... Zevk aliyor insanlari canli yayinda rencide etmekten. Kendisinin zibilyon kere sahit oldum, senjileri biolojik olarak maymunlara benzetmesine. Komiklik olsun diye, bunun bin beterini yapiyor, yeri geldiginde.

Irkçılıktan bu adamın başına bir şey gelmeyeceği belli. Darbe falan diye belaltı vurdular, böylesine bel altı vurmak lazım iyi de oldu.

karaktersizi savunmuyorum ama ülkenin genel zeka seviyesine baktığınızda zaten bu adamın bunları yapmasının normal olduğunu anlayabilirsiniz. 6 saniyede şebeklik yapıp ünlü olmuş, diğer aksta recep ivedike özenerek film falan çekivermiş. normalde az gelişmiş sınıfında yani, türkiyenin sikletinde olan ülkelerde mesela örnek veriyorum afganistan, pakistan, mısır, libya, filipinler, bangladeş gibi ülkelerde bu tip kişilere prim verilmez. çünkü bu tip ülkeler çeşitli sebeplerden dolayı geri kalmış, ama gelişmekte olan ülkelerdir. zekası geri olan ülkeler olarak hepsini nitelendiremeyiz. ama geri olanlarda var saydıklarım arasında.

fakat türkiye bunlardan farklıdır, gelişmesi için onlarca sebep vardır. çeşitli dünya savaşlarında çeşitli ülkeler yerle bir olmasına rağmen türkiyeden daha üste çıkmışlardır. bir almanya ya da 2 atom bombası yiyen japonya gibi. türkiyenin sahip olduğu topraklarda örneğini verdiğim ülkeler gibidir. zengindir ve zengin olmak için çok çaba sarfetmenize gerek yok. ortalama bir zeka ile türkiye gibi bir ülke 20 senede çok gelişmiş seviyelere çıkabilir. örneğin türkiyenin 100 senede kaydettiği yolu kazakistan 15 senede kaydetti, 10 sene önce ata binen adam 2017 model range rover tipinde bir araca biniyor. neden çünkü ülkeyi ileriye taşıyacak beyin takımı ülkelerinde mevcut. 100 senedir yerinde sayan veya geriye giden bir ülkeye sahibiz. şimdi ülkeye baktığınızda bu gibi adamların prim yapmasına şaşırmanız benim garibime gidiyor. bu ülkede olan hiç bir şey şaşırtıcı değildir. ülkenin iq ortalaması 80-85 arası. bunu yermek için söylemiyorum, yanlış anlamayın ciddi manada iq seviyesi düşük. unicef'in eğitim kalite sıralamasında 10/0 alarak meksika ile beraber sonuncu olduk.

özet: eğer bu adam prim görüyorsa, prim yapmasını isteyen, onu seven, bu durumdan memnun olan kitleler var demektir. twitter kullanmıyorum şuan baktım 1 milyona yakın bir takipçisi var. bu adamın bile 1 milyon takipçisi ve seveni varsa yazık kelimesinden başka herhangi bir söz söylenilemez.

ek:

YouTube

Son düzenleme:
Senjilerin kölelestirilme nedeni, yada bunun legitimasyonu, zamaninda bilimsel acidan, hayvanlara benzetilmeleri, ve hayvan olduklarindan dolayi, dinsel acidan ruhlari olmadigi icin, kölelestirmelerini mübah kilmaktan gecer.

Türkiye´de senciler insan olarak degil, sanki bir hayvanmis gibi sevilirler. Buna TV´de de yapilan benzetmeler, yada günlük yapilan benzetmeler her daim bu yöndedir. Fazla senji yasamadigi, bir senji toplumun olmadigi icin, buna karsi rahatsiz olan da cikmaz. Maymun ifadesi de kullanilir, ancak sadece bunun direk olarak kullanilmamasi, irkcilik olmadiginin anlamina gelmez.

Senji kelimesi bile, köle demektir. Kendin bile köle diyorsun adamlara, fark etmeden.

Ama isin asli budur.
Tarihsel olarak doğru anlatın evet ama bugünkü dünyamızda bir siyahi insana aslanım veya panter dersen ırkçılık olarak algılanmıyor. Gomis kendisi panter yürüyüşünü simgileyerek kendisini o an panter yapıyor resmen bilinçli şekilde.
Maymun olayı ise anlattığım şekildedir ki siyahi bir çok arkadaşım olduğu için bunu onlardan da biliyorum. Onlarda yanlış biliyor diyorsan bilemem tabiki.
Öyle tahh kölelik tarihinden bağlantı kurmaya gerek yok bu maymun kelimesini ne kadarda anlattığın durum kölelik dönemine bağlantı kura bilsek Bile.
Maymun = siyah tenli genellikle ve insana en yakın benzeyen hayvan görüntü olarak.
Tarihsel titizlikle bakarsak ama dediğin gibi her hayvan benzetmesi ırkçılığa girer de böyle algı yönetimi yok zamanımızda ki siyahi vatandaş dünyasında. Panter Gomisim dersin ki hiç bir şekilde ırkçılık ile algılamaz Gomis. Tam tersi gururlanır büyük ihtimalle

Futbolda fetö operasyonu başladı diyorlar. Bizimkini de alsalar bari Mayısı beklemesek boşuna

Edit: Herhangi bir suç örgütüne üye olup hizmet edecek kapasite yok gerçi sanmıyorum alınacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt