Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine algı operasyonu başladı arkadaşlar, üzülerek takip ediyorum. Ahmet Çakar stoperin yokluktan dolayı Mehmet Topal ise diyip dolaylı yoldan yabancı sınırlamasına vuruyor. Galatasaray 3-4 yabancıyla kupa aldı diyor.

Nasıl stoperin yokmuş? Ömer Toprak ve Çağlar Söyüncü ne oluyor? Bunlar adamı delir eder arkadaşlar. Kimi kandırıyor bunlar? Algı yaratıp milleti zehirleyip ikna edecekler milleti.

Yine algı operasyonu başladı arkadaşlar, üzülerek takip ediyorum. Ahmet Çakar stoperin yokluktan dolayı Mehmet Topal ise diyip dolaylı yoldan yabancı sınırlamasına vuruyor. Galatasaray 3-4 yabancıyla kupa aldı diyor.

Nasıl stoperin yokmuş? Ömer Toprak ve Çağlar Söyüncü ne oluyor? Bunlar adamı delir eder arkadaşlar. Kimi kandırıyor bunlar? Algı yaratıp milleti zehirleyip ikna edecekler milleti.
Avrupa Şampiyonasında yine Mehmet Topal stoperdi ve şu an ki yabancı kuralı galiba daha bir sezon olmuştu başlayalı. Kadrolarda henüz o kadar yabancı oyuncu yoktu.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

manyak karistir

Arda baglandi

ROK : eger o adamla ile barisirsan adam madam degilsin

Şu adam gelmesin abi artık tüm lafları geri alıyorum. Beyaz Tv'ye bağlanmak nedir. Magazinci Arda 5 aydır top oynamıyorsun..

HTC 10

Şaka maka bu çocuk bu sene bizim takıma dahil olacak gibi. Umarım gelmez.

ahmet yıne r mı yapıyor

haziran-14_2.jpg

Arda adamlık dersi veriyor. Çakar'a fırsat vermeyecekler büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt