Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totem ne la telefonla oynama totemi mi yapıyorlarmış anlamadım.

Takip edemiyorum ekside gordum

rasim ozan karakterinde birini dahi çıldırtmıştır. olay şöyle gelişti;

rok: eğer fatih terim ile kucaklaşırsan, sen adam falan değilsin.

arda: üzerimde emeği olan bir kişiyi, bulunduğum ortamda kötülenmesine izin vermem.

rok: ulan bu futbolcu aleminin varya...

:D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barcada oynayan bir oyuncu dünya kupasına gidemiyor.Ne kadarda mütevazi arkadaş.

barcelona'da oynasan nolacak kardeşim? nerde oynarsan oyna. Hayatinin 4/1 inde futbol kalmamis magazin olmus hayatin te allam

ahmet bulut bu kadar övmemistir bunu transfer görüşmesinde :dd

Bu net uçmuş. İspanyolların/dünyanın gözü önünde ıslıklanmış ta bilmem neymiş te. Kendini Ronaldo/Messi falan sanıyor heralde.

HAHhahaa ulan her hafta basın açıklaması yapıyorsun nasıl susmak bu.:D

barçada kalcak mi sorsunlar, beyaztvdr yorumcu olarak baslasin

Tam %100 net bir şekilde gelmiyorum demedi ama %99 gelmeyecek... Taraftar istemiyor dedi, ben duygusalım falan dedi.

Arda : taraftar yüzde yüz beni istemiyor diye gelmicem. Kulübü karistirmak istemiyorum

ohhh

Arda : taraftar yüzde yüz beni istemiyor diye gelmicem. Kulübü karistirmak istemiyorum

ohhh
Gol lan gooll
0c0a0c48e4c30e97df176207e2aefd0d.gif

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Turan her hareketiyle neden hala bir Galatasaray efsanesi olmadığını ve olamayacağını kanıtlıyor.

İki gün sonra hayati maçın var gecenin birinde medya maymunlarının olduğu bir programa bağlanıyorsun.Futbolla ilişkin kalmamış demek ki senin.Fatih Terim hocam bunların alayını halledecekti de.İzin vermediler.

Arda iyi Galatasaray lı demek ki.
Renktaşlarını dinleyerek doğru karar verdi. Tebrikler :)

Bacada kalıp aslan gibi de oynarım dedi. Fazla iddialı açıklamalar bunlar dediğini yapabilirse saygıyı fazlasıyla hak eder. Eğer yapamazsa bi yol olmaz arda dan şu saatte sonra.

GSCimbom Mobile App

%70 iyi konuştu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt