Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
sucuk ekmekçiler bağırır artık arda turan diyetribünde. 2-3 kangal sucuğa bakar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan 2 saat değil maç öncesiydi o görüntüler. Maç içerisinde değil yalnız.Yedek kulübesindeki fotoğraflar maçtan iki saat önce çekilmiş yalana bak ulan maçtan iki saat önce yedek kulübesinde futbolcumu olur.
Arda : taraftar yüzde yüz beni istemiyor diye gelmicem. Kulübü karistirmak istemiyorum
ohhh
Maçtan 2 saat değil maç öncesiydi o görüntüler. Maç içerisinde değil yalnız.
GSCimbom Mobile App
Çarpıtmis biraz o konuyu. Lafın gelişi de söylemiş olabilir.İyi de maçtan iki saat önce ise ısınmaya çıkmaları gerekmiyor mu toplu vaziyette yedek kulübesinde oturup telefona niye bakıyor? yine ayrı bir rezalet.
Maçtan 2 saat değil maç öncesiydi o görüntüler. Maç içerisinde değil yalnız.
GSCimbom Mobile App
Ua destek çıksa bile bütün taraftarı temsil etmedikleri için olmaz diye bir ley gevezeledi galiba.sucuk ekmekçiler bağırır artık arda turan diyetribünde. 2-3 kangal sucuğa bakar.
Aynen öyle hepsi gelmiş 30lu yaşlarına son dönemde de fazlasıyla dikkat çeken 4 lu bu herifler. Hiçbirinin aklına gelmiyor mu biz burda puan kaybedersek bizi yerden yere vururlar diye.Maç öncesi veya 2 saat öncesi olması çok önemli değil. Aslında bu olaydaki sıkıntı, bu dörtlünün Milli takım için çok kritik olan bir maçta konsantre olmamaları. Yaptıkları tamamen vurdumduymazlıktır.
Aynen öyle hepsi gelmiş 30lu yaşlarına son dönemde de fazlasıyla dikkat çeken 4 lu bu herifler. Hiçbirinin aklına gelmiyor mu biz burda puan kaybedersek bizi yerden yere vururlar diye.
Gamsızlik vurdumduymazlık bu dediğin gibi. Bile bile yapıyorlar bunları. Yakında karalanacak itibarlarida kalmayacak haberleri yok.
GSCimbom Mobile App
Avrupa şampiyonasında formayı satan adamlardan bahsediyoruz. Orda konuşmamalari, oynamadiklari hainliklerini kapatmıyor. El birliğiyle rezil edip geldiler üzerinde ay yıldız olan armayı.Günlendir yapılan algı operasyonu, Lucescu'nun açıklamaları, Selçuk Şahin gibi isimlerin hazır olda bekleyip açıklama yapmaları vs. bu tavırların bilerek yapıldığını kanıtlar nitelikte.
En üzücü durum ise saçma sapan olaylar yüzünden bir şampiyonayı daha içimiz buruk bir şekilde takip ediyor olmak olacak.
sol kanattan su gibi akıp, taraftarı her defasında ıslatacağım mesajını alıyorum ben.neden olmasın derim.
sen yetkili bi abiye benziyon burda ne diyo renktaş
![]()
Duydum onu da medya bütün taraftar ardayı deli gibi istiyor diye lanse eder.Ua destek çıksa bile bütün taraftarı temsil etmedikleri için olmaz diye bir ley gevezeledi galiba.
Antrenör yönetici olarak gelirim belki diyor![]()