Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kac programda gecen senemi neydi anca beraber kanca beraberiz. Burda bu ekiple olene kadar devem edecegiz. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin demislerdi
Gerçekten duruş beklediğin insan profilleri bu ise hayat seni çok yoruyor olmalı.

bizim 3 kere ciktigimiz SL ile bizi rencide etmeyemi calisiyo bu pustlar

İ
Z
L
E
M
E
Y
İ
N
!
!
!

İzlemeyin arkadaş ne webden ne tvden açmayın bu andavalları. Zaten yakında kendi kendilerini imha edecekler kesin bilgi yayalım.

Abdülkerim Durmaz'ın acil bu programdan ayrılıp eli yüzü düzgün bir programa geçmesi lazım.

Ne kadar sacma sapan ici bos bi laf. Heee. Butun gun abdulkerim ne yapcak acaba diye bekledim
Sevgili Ersin, beni köpeğin kadar anlaman, ruhumu yıkıma uğratmadı değil. Sen ki söyleminin arkasında durmak adına eşek gibi anırma eylemini yerine getiren koca yürekli bir insan olarak, bu adamların duruş noktasındaki yerini tahlil edememeni bir talihsizlik olarak gördüğümü ifade ettim sadece.

Yani bunlar devir adamı, rüzgar nereden eserse oraya döner, bugün ak dediğine yarın kara der. Bu mesajdan tüm gün onları mı bekledin gibi bir algıyı nasıl çıkarttın anlam veremedim.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Dün akşam bende baktım. ROKSUZ öksüz kalmışlar. Arkadan böğürerek Yahoooohososoo diyen biri olmayınca futbol konuştular. Gerçi yine sapıttılar bir ara da ROKSUZ tadı yok.

rasim italya ya kaçmış

DP5MmfLW4AQynFd.jpg

umarım italyada edin dzeko ve miralem pjanic den sağlam bir sopa yer.

adami canli yayinda zehirlediler simdide yurtdisina kacirdilar
ayip oldu

ergün gelmis gerizekali, bizde yardimci olsaydin keske

ergün oraya olmamış. o kadar cıvık adamın arasında uyum sağlayamaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt