Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Bana göre kazma, Guiza'nın Türk versiyonu. Hatta Guiza gibi yararlı düz koşular, araya kaçmalarda yapamıyor ki. Tartışmayalım. :)

Kusura bakma ama, hayatimda ilk defa, surtli, teknik, kolay adam gecebilen, kivrak, cevik kazma goruyorum. Sercan'in 1 tek problemi var, son vurus. O da asilabilecek olaydir, sen bakma Guiza'ya. :)

Kusura bakma ama, hayatimda ilk defa, surtli, teknik, kolay adam gecebilen, kivrak, cevik kazma goruyorum. Sercan'in 1 tek problemi var, son vurus. O da asilabilecek olaydir, sen bakma Guiza'ya. :)

Herkezin bir görüş ayrılığı olur, başkaları Sercan, Rooney'den iyi derken sesiniz çıkmıyor, ben Sercan kazma diyince mi sesiniz çıkıyor anlamıyorum. Sercan'ın oynayacağı takımlar, Bursa, Kayseri, Sivas, Trabzon en fazla. Galatasaray'da, Real Madrid'de fln ne işi var bırakın bu işleri.:lol:

Herkezin bir görüş ayrılığı olur, başkaları Sercan, Rooney'den iyi derken sesiniz çıkmıyor, ben Sercan kazma diyince mi sesiniz çıkıyor anlamıyorum. Sercan'ın oynayacağı takımlar, Bursa, Kayseri, Sivas, Trabzon en fazla. Galatasaray'da, Real Madrid'de fln ne işi var bırakın bu işleri.:lol:

Valla bana gore ne Sercan ne Rooney'den iyi (Ki, Rooney'le ayni duzeyde demek bile cok yanlis bana gore), ne de kazma. Bence Galatasaray seviyyesinde oynayabilecek bir yetenek. Daha yasi da eksiklerini gelistirebilecek yasta, tabi kendini gelistirmek istiyorsa... Onumuzde Arda ornegi var mesela.

Valla bana gore ne Sercan ne Rooney'den iyi (Ki, Rooney ayni dueyde demek bile cok yanlis bana gore), ne de kazma. Bence Galatasaray seviyyesinde oynayabilecek bir yetenek. Daha yasi da eksiklerini gelistirebilecek yasta, tabi kendini gelistirmek istiyorsa... Onumuzde Arda ornegi var mesela.

Yahu bırakın, Arda 1-2 maç oynamıyor nerdeyse linç edilecek gibi oluyor, Sercan girdiği 10 pozisyondan 9'unu kaçırınca, Sercan gelsin diyenler, Sercan'ada ana avrat sövecek, bindiği jipi kıskanacak. Hiç gelmesin. Bu takıma yararıda olmaz. Elimizde Mehmet Batdal gibi yetenek var, daha Sercan denmesi uyuz ediyor beni. Mehmet Batdal son vuruşda, Sercan'ı çok kötü tokatlar.

Aynen ama Kocaeli hep yönetimsel hatalardan buralara kadar geldi, yoksa düşecek takım değildi, Sakarya'yı ilk maç yendik,2.maçta yeneriz, hedef play off artık..

su an bursanın yerinde kocaeli olması lazımdı. cok yazık oldu. neyse bank asyaya cıkalımda yeter..

Deniz seki'nin bu halini de beğeniyorsan at kendini köprüden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt