Burak-KARATAŞ
Sarı Üye
- 24 Kasım 2008
- 946
- 0
- 1.286
Cevap: Beyaz Show

Tabi canım, Sercan-Rooney, Ozan-Messi zaten. Ne çok seviyoruz abartmayı.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi canım, Sercan-Rooney, Ozan-Messi zaten. Ne çok seviyoruz abartmayı.![]()

Beyaz Show'u tek geçerim bu alemde![]()
Bana göre kazma, Guiza'nın Türk versiyonu. Hatta Guiza gibi yararlı düz koşular, araya kaçmalarda yapamıyor ki. Tartışmayalım.![]()
Kusura bakma ama, hayatimda ilk defa, surtli, teknik, kolay adam gecebilen, kivrak, cevik kazma goruyorum. Sercan'in 1 tek problemi var, son vurus. O da asilabilecek olaydir, sen bakma Guiza'ya.![]()
Herkezin bir görüş ayrılığı olur, başkaları Sercan, Rooney'den iyi derken sesiniz çıkmıyor, ben Sercan kazma diyince mi sesiniz çıkıyor anlamıyorum. Sercan'ın oynayacağı takımlar, Bursa, Kayseri, Sivas, Trabzon en fazla. Galatasaray'da, Real Madrid'de fln ne işi var bırakın bu işleri.:lol:
Valla bana gore ne Sercan ne Rooney'den iyi (Ki, Rooney ayni dueyde demek bile cok yanlis bana gore), ne de kazma. Bence Galatasaray seviyyesinde oynayabilecek bir yetenek. Daha yasi da eksiklerini gelistirebilecek yasta, tabi kendini gelistirmek istiyorsa... Onumuzde Arda ornegi var mesela.
deniz seki'ye ne olmuş öyle, duba gibi.
eski endamından eser yok![]()
kocaelİnİn halİ nolcak hemserİm![]()
Seneye Bank Asya'dayız inş.Efsaneler ölmez
![]()
6 PUANIMIZ SİLİNMESEYDİ İYİ OLACAKTI. şu sakryanın önünde bitirelim yeter![]()
Aynen ama Kocaeli hep yönetimsel hatalardan buralara kadar geldi, yoksa düşecek takım değildi, Sakarya'yı ilk maç yendik,2.maçta yeneriz, hedef play off artık..
su an bursanın yerinde kocaeli olması lazımdı. cok yazık oldu. neyse bank asyaya cıkalımda yeter..