Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Kendim için mi diyorum ben.İçkili falan değilsindir umarım.

Raiting ugruna diger kulüp taraftarlarına yalakalık yapan sözde Fenerlidir kendisi.

Ben bu programcılık işinden anlamıyorum.Türkiye'de rap'ten nefret eden milyonlarca insan var.Neden sırf rapçi bir şarkıcı çıkarıyorsun.

Ben diyorum ki şampiyon olmak başka finale gelmek başka. Bu kızlar finalin üzerinden 1 ay geçmiş ve aldığı tepkilerden dolayı çıkartıyo. Şampiyon olsunlar çıkartsın, final oynadı arkasından bilmem kaç ay geçmiş çıkartıyo. Haa çıkartsın ona da lafım yok ama millete şirin gözükecem diye yediği küfürlerden sonra da yapmasın bunları..

o zaman giydiği sahte GS formasını da destekle (üzerinde arması olmayan) kıytırık sarı kırmızı bişey..Bunlarla kandırılmaya devam..

:boohoo::boohoo:

klasik çoluk çocuk cevapları, bayatladı bunlar, yeni şeyler bul :)

ya arkadas bn en cok kupaların ismini kızlara sorarken türkiye kupasını görünce futbol takımıyla ilgili espiri yapmasını bekledim ama saglam uyarı almış herhalde yada ... son sınıra dayandı nediyim çekmişler kulağını...

Mamama mimimi ne demek lan :D

hangi amaçla çağırdı acaba ? Sırf yalakalık başka bildikleri bişey yok..

beyaz artık resmen fb propagandası yapmaya başladı.

o kadar engelsiz aslanlar avrupada şampiyon oldu medyada tık yoktu ama iki tane sponsor oyuncagı 2. olur adamlar yere göğe koyamaz.

Öküz altında "dana" aramanın anlamı yok.

Beyaz Euro 2008 sonrası programa Arda ve Sabri'yi çağırdı.Kazım,Gökhan,Semih gibi Fenerliler dururken.

Işıl Alben'i çağırdı.

Engelsiz Aslanlar'ımızı çağırdı.

Ümit Karan'ı çağırdı.

Yeri geldi "Kebap Fenerbahçe'den çok tanınıyor" diyerek takımıyla dalga geçti...

Arkadaşlar, dün Beyaz'a bir çocuk çıktı. Twitter'ın açığğınımı ne bulmuş. O olay nedir? Tam olarak biligisi olan var mı? Bende yarıda denk geldiğim için konuyu tam anlayamadım.

Arkadaşlar, dün Beyaz'a bir çocuk çıktı. Twitter'ın açığğınımı ne bulmuş. O olay nedir? Tam olarak biligisi olan var mı? Bende yarıda denk geldiğim için konuyu tam anlayamadım.

Twitter de bir bug ortaya çıktı geçenlerde. istediğin kişiyi izleyicin yapabiliyordun :D sonra halledildi o sorun

Sercan Yıldırım var Beyaz Showda..Demin Beyaz'la dalga geçti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt