Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Aynen.Konuklara 2 laf ettirmedi.

Beyaz adına gerçekten üzülüyorum.Kendini yenilese iyi olur.

eskiden cuma günleri gelsinde beyaz showu izleyelim derdim cok eglenceliydi ama artik hic guzel degil zaten konuklarda sarmiyor artik beni yazik oldu sadece

albüm tanıtımı programı oldu resmen, her yeni albüm çıkartan ertesi hafta beyaz show'a çıkıyo..

Mesut Yar iyi sabretti, adama 2 kelam söz ettirmedi,ancak mikrafon tuttu çocuklara,ayıp..

eskiden cuma günleri gelsinde beyaz showu izleyelim derdim cok eglenceliydi ama artik hic guzel degil zaten konuklarda sarmiyor artik beni yazik oldu sadece

Önceden stüdyosu da daha sıcaktı.Daha güzel bir ortam vardı.Yeni dekoru pek içaçıcı değil maalesef.

Ayrıca her gelen sanatçı 7 -8 şarkı okumak zoruda mı?

Beyaz Belçikaya gelçekmis.. Gitmeyi dusunuyorum ama sizce deger mi? :p

Önceden stüdyosu da daha sıcaktı.Daha güzel bir ortam vardı.Yeni dekoru pek içaçıcı değil maalesef.

Ayrıca her gelen sanatçı 7 -8 şarkı okumak zoruda mı?

sırf albümlerini tanıtmak için programa katıldıkları için normal :) ajda pekkan programa damdan düşermiş gibi gelip sahneye çıktığında arkada oturan hepsi grubu'nun kızları ağlacaktı neredeyse :) hele bir tanesinin suratı sirke satıyo gibiydi..Önde ajda pekkan şarkı söylüyo kızlar arkada şekilden şekle girmiş..

Neyse yeniler kendini.Durumun iyi gitmediğinin farkında olması lazım artık.

Önceden Beyaz Show'u izlesek diye gün geçirirdik.Şimdi iyi program görebilmek için.aylar geçirir olduk.

cuma akşamı iyi bir program izlemek isteyen show tv de volkan konak ı izlesin

2-3 senedir çok kötü program oluyor. Bi de bu beyazın sevgi pıtırcığı gibi davranması, her gelen konuğuna sen şöylesin, sen böylesin deyip 1000 çeşit iltifat etmesi, açıkçası yalakalık yapması beni çok sıkıyor. Çok abartıyor.

Yavuz Bingöl'e helal olsun.

Onu o duruma düşürenler utansın :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt