Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Şebooooooooo.

Yeni albümünde süper parçalar var, müthiş program olacak bugün.

o kızcağızlara yapılmazdı bu. o çocuklarla eğlenilmemeli. çok ayıp ediliyor şu an. yakışmadı sana beyaz.an itibarıyla tek tanımım var, berbat bir şov.

bu hafta son derece çirkin bir işe imza atmışlardır. arada geçen bir konuşma:

beyaz: senin baban ne iş yapıyor

kız: inşaat ustası

beyaz: belli

bu ne şimdi?

sorunlara değinmeden, şişirme konularla mizah yapılan program. beyaz her tarzdan olan hayranlarını üzmemek adına bu şekilde bilinçsizce insanlarla dalga geçerek güldürmeye çalıştıkça gün olur tepkliler çoğalır beyaz'ında o kız gibi ağzını kapatırlar sonra apışıp kalır.

gang bang'in ne olduguna dair en ufak bilgisi olmadıgını sandıgım beyaz'ın sı.ıp sıvamaya devam ettiği show. kendisine bakınca gençliğini yaşadığı 80li yıllarda life is life ve hotel california dışında yabancı müzikle ilgilenmeyen, 90 ortalarına kadar beyaz çoraptan şaşmamış bir jenerasyon mensubu goruyorum.

gungor teber

:2_thumbs_up_-_anima bravo

ekşide de mi yazıyorsun yoksa alıntı mı yaptın

Program çok güzeldi ama diyalog benimde kafama takıldı. İmalı imalı "belli" demesi çok ayıp gerçekten.

Acun'un yaptığı şaka güzeldi.

Beyazı yıllar var izlemiyorum artık kalitesini iyice düşürdü Bakıyorum değişen birşey yok gene kalitesizleşmiş. Beyaz eskiden iyiydi Hüsmen aga pertev gibi skeçlerle hem üretip izleyiciye sunardı hem de doğaçlama bu sekçler onun üretkenliğini pekiştirirdi. Har hafta cumayı sabırsızlıkla beklerdik ailecek.

Şimdi bakıyorum her hafta beyaz ana haber bültenlerinde facebook ta youtube da en çok izlenen videoların listesini çıkartıyor. Bu kişileri buluyor ve programına davet ediyor. Üstüne üslük eskiden eskişehirde kaçak radyo yayınlarıyla , yarı aç yarı tok büyümüş ,yokluk nedir bilen beyaz gün gelmiş artık zıvanadan çıkmış, milletin gözünün içine baka baka gangbang esprileri ile inşaat işçisi fakir bir kızın baba mesleği ile alay ederek tavan yapmaya çalışan birisi olmuş. ailemizin abisiydin sen beyazıt abi.

ya bizim bu televizyocular neden bu kadar tembel her şeyi araklamaya meyilli.biri gider jay leno dan ''headlines'ı'' çalar(bakınız okan bayülgen)beyaz da altda dururmu o da gitmiş jay leno'nun ''10 at 10'' çalmış ama anlaşılmasın diye 5 de 5 demiş yuh artık.kendinizi aşında size özgün bir şey yapın artık

Dün Sinem var diye sonuna kadar izledim Arda hakkında hiç konuşmadılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt