Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beyaz Show

Hiç konuşmadılar değil. Beyaz "Aşk var mı" diye sordu. O da "Var" dedi. :D

mercan-rober hotemo-cem karacanın oğlu-safiye soyman-faik öztürk

Mercan müthiş kadın. Çizgisini kaybetmezse süper olur.

beyazın prograamı beyazı cok severdım önceden ama artık cok gıcık edıyo ınsanı mutlak her programda bı fener lafı yerlestyo.

bu mercan mıdır nedir hiçbişey giymeseymiş programa çıkarken..

Zahmet etmiş..

Mercan özentidir. Lady Gaga'dan Madonna'ya ordan Gwen Stefani. Müziği zaten kolay müzik bir sonraki albümü arabezk olur zaten klasik pazarlama.

Cacık olmaz.

Mercan özentidir. Lady Gaga'dan Madonna'ya ordan Gwen Stefani. Müziği zaten kolay müzik bir sonraki albümü arabezk olur zaten klasik pazarlama.

Cacık olmaz.

İyi ya Gaga'ya,Madonna'ya,Stefani'ye özenmiş.Bizim başı boşlara özenmekten yeğdir.Evet müziği biraz eleştirilir cinsten.

İyi ya Gaga'ya,Madonna'ya,Stefani'ye özenmiş.Bizim başı boşlara özenmekten yeğdir.Evet müziği biraz eleştirilir cinsten.

Kantin müziği ve özentidir. İllaki özentiye evet ve müziği güzel diyorsanız Hande'dir bu alanda. Gerisini at çöpe. 1 yıl ömrü var tipik Erol Köse purodakşın.

Evet türkiye'den özenti olarak hande yener'in son tırtlak halleri olabilir..O da son yıllarda bayaa bir kafayı bozdu.

Makyajı da dehşet birşey,suluboya gibi..

Kantin müziği ve özentidir. İllaki özentiye evet ve müziği güzel diyorsanız Hande'dir bu alanda. Gerisini at çöpe. 1 yıl ömrü var tipik Erol Köse purodakşın.

Kızı Okan'ın programında da izledim,şuan da izliyorum.Yani takip etmem bu kadarlık.2. albümünde patlar görürsünüz.:)

Kızı Okan'ın programında da izledim,şuan da izliyorum.Yani takip etmem bu kadarlık.2. albümünde patlar görürsünüz.:)

Patlar aga :) Lafım yok ona bu ülkede herşey olur :) Ben fikrimi söyledim. Saydığım isimlere bakın birde bu kadına hepsinden özenerek yapmış birşeyler. Tarz = Tarkan'dır kendisine hastır o sebeble dünyada nam yapmıştır. Bu isimler Edirne'den öteye geçemez bu ülkede Serap Sever bile kaset çıkardığına göre normal yani soyun dökün dinlenirsin özen birazda americanlara tamamdır.

Mercan iğrenç yahu.Tipe, makyaja bakılmıyor bile.:o

Bu haftaki konuklar:

Levent Kırca

Cihan Okan

Ziynet Sali

Beyaz Şov 'un iki amacı var gibi. Birincisi yeni çıkan popçuların kaset tanıtımı, ikincisi Okan Bayülgen 'in daha iyi iş yaptığının farkına vardırmak.

HSYK 'dan, Erzurum-Erzincan Başsavcılığı arasında yapılan yazışmalardan, Erzincan Başsavcısının tutuklandığından bihaber 3 üniversiteli arkadaşımız vardı dün gece. Hiç duymamışlar. Yani bir insanın bu kadar gündemden kopuk olması imkansız gibi geliyor insana. Hiç mi internete girmiyorsunuz, TV 'yi açmıyorsunuz, gazete okumuyorsunuz, radyo dinlemiyorsunuz anlamıyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt