- 26 Ocak 2021
- 41.855
- 41.193
- 3.078
Hic bir ulkede insanin doğasinda var hep fazlasıni istemek yavTurkiyede daha asiri olabilir de inan avrupada da cok farkli degil
Hangi ulkede zengin bi sure sonra dur diyo cok merak ettim acikcasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic bir ulkede insanin doğasinda var hep fazlasıni istemek yavTurkiyede daha asiri olabilir de inan avrupada da cok farkli degil
insan demeyelim hayvan diyelim onlara lutfenHic bir ulkede insanin doğasinda var hep fazlasıni istemek yav
Turkiyede daha asiri olabilir de inan avrupada da cok farkli degil
kanka estagfullah cok iyi bildigim icin demiyorum gordugumu soyluyorumTabi sen yillardir oradasin daha iyi bilirsin de buradan gidenler aradaki farki net hissediyor ozellikle egitimli kesim. Bu sekilde giden yakinlarim var cok para kazanmasan da degisik bir huzur var burada diyorlar iyi kazanan zaten cok memnun genel olarak..
Bura oyle bir cukur ki devamli birseyleri dusunmek zorunda kaliyorsun.. Bugun para kazanip rahata erisen 2 gun sonra coluk cocugunun gelecegi derdine dusuyor .
Onların bir kısmı da beyaz yalaka oluyor.Beyaz yakali diye genele vuruluyor ama ozel sektordeki Kölelikte calisan beyaz yaka da var.
Hepsi oyle instagramda plaza gunu kucuk suprizlerle dolu 3 saat maks eforlu kurumsal ruyalarda degil.
Renktaş bunu İstanbul'da Selimpaşa sahilinde her hafta sonu İstanbul2dan gelip oradan oturarak yapan tipler var.en komigide su
yaz sezonlari alacatiya gidip sahilde iki bira bir burger yiyip, bak ben nasil tatil yapiyorum diye kaprislere girmek hahahha
gotumle guluyorum