Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihten bu yana sayayım istersenNe yani Snejder,Mesut ve Gourcuff biraz takım savunmasına yardımcı hareketli diye 10 numara olmuyor mu? Senin bahsettiğin tipte 10 numara hiç olmadı.
10 numara devri kapandı bkz.Dünyanın En İyi Takımları >>>> BARCELONA,REAL MADRİD,MAN.UTD,vs vs
Tarihten bu yana sayayım istersen
Didi
Vava
Socrates
Zico
Roberto Baggio
Michel Platini
Zidane
Mattheus
Georghe Hagi
Michael Laudrup
Litmanen
Sergen
mAlex
vs vs
ayrıca Sneijder,Mesut ve Gourcuff benim gözümde tam 10 numaradır bunu nerden çıkardın anlamadım.
aynen öyle Platini,Laudrup ve Litmanen tipik 10 numara Del Piero da bildiğin forvet oluyor.Matthaus a savunma oyuncusu diyen Baggio yu Zico yu tanımayan bi adamla günlerdir futbol tartışıyormuşum ve bu adamın rütbesi Scout.te Allahım yaDel Piero forvet oluyor Litmanen,Platini ve Laudrup 10 numara oluyor.Bunlar Del Piero'dan daha forvet özellikli adamlar.Ayrıca dediğin Mattheus Alman Matthesu'sa o adam savunma oyuncusuydu.Zidane'ı bende söylemiştim zaten diğerlerinide tanımıyorum.
Söylemekten dilimde tüy bitti lakin kimsenin umrunda değil.
____________***_____________
__***_________________***____
____________***______________
_____***___________***______
***_____________________***
__***_________________***____
Daha öncede söyledim, Galatasaray'ı çok iyi tanıyorum ve bir oyun kurucu, arkadaşlarını organize edecek bir hücum profesörü olmadan, bu takım hiçbir türlü düzenli atak organize edemez. 10 numara devri kapandı çekmeyin şimdi de, şunu kısaca bildireyim, eğer beyinsiz bir sezon daha geçirirsek, 5. 6. olmaktan geri durmayız. Kısır ötesi gol atmayı beklerken saçlarımızı yolduğumuz kilidi açamadığımız bir sezon daha geçer.
Galatasaray ancak bir saha içi lideri varsa başarılı olmuştur tarihinde, bunu sakın unutmayın. Şimdiden böyle bir lider transfer edip (örn Diego) seneyede Avrupa kupaları için iyice oturmuş bir mekanizma yaratmaya mecburuz.
Evet sol back stoper orta saha falan önemli ancak, en önemlisi beyin. Beyin olmadan, hiçbirşey işe yaramaz bunu unutmayın diyorum. Galatasaray'ın ilk yapacağı iş, bu oyuncuyu almaktır. Diğer yerler ama öyle ama böyle idare edilir fakat bu oyuncu olmadan, bir-halt-edemeyiz. Benden söylemesi.
Şimdi herkesten ricam bu mevkide oynayabileceğini düşündüğünüz bir oyuncu yazın bu başlığa.
dipnot : 10 numara devri kapandı diyene süresiz ban :b5:
Mesut tipik bir 10 numara değil yeni nesil savaşan koşan next-gen 10 numara güzel kardeşimMesut tipik 10 numara Real Madrid'te oynuyor.
Rooney her ne kadar forvet olsada Berbatov ve Hernandez'in arkasında 10 numara tipinde oynayan bir oyuncu zaten o özellikleri barındırıyor.
Geçen sene de herkes Misimoviç diyordu.Bu sene de Diego'dur gidiyor.
Tutmuyor işte.Israr etmenin anlamı yok.
aynen öyle Platini,Laudrup ve Litmanen tipik 10 numara Del Piero da bildiğin forvet oluyor.Matthaus a savunma oyuncusu diyen Baggio yu Zico yu tanımayan bi adamla günlerdir futbol tartışıyormuşum ve bu adamın rütbesi Scout.te Allahım ya![]()
Mesut tipik bir 10 numara değil yeni nesil savaşan koşan next-gen 10 numara güzel kardeşimalex i sağ kanatta oynatamazsın ama Mesut u sağ açık,sol açık,orta,sol iç,sağ iç her yerde oynatırsın sezon içinde de bir çok maçta bu mevkilerin bazılarında oynadı zaten
Rooney mi tipik 10 numaraymış te hiç güleceğim yoktu Rooney bildiğin yardımcı forvet ya gezici görevde Del Piero vol2 anlayacağın
![]()
Futboldan anlamak demek günümüz futbolunda Messiyi izlemek değil güzel kardeşim ben bu isimleri çok yakından tanıyorum hiç tasalanma iş sadece okumaktan geçiyor TAVSİYE EDERİM SANADA malum Matthaus u savunma oyuncusu yapan adamsın(ayrıca senin kastediğin Alman Savunma oyuncusu Franz Beckenbauer sanırım güzel kardeşim git babana sor belki o izlemiştir.)Ayrıca 10 numara konusunda artık noktayı koyuyorum zira anlamamakta ısrar ediyorsun.Birkere scout değilim zaten bir işe de yaramıyor.Yıllar önce oynamış adamları bir kere bile izlemeden google'dan bularak geliyorsun burada yazıyorsun.Savunma oyuncusu Mattheus'a 10 numara yaptın.Git babana sor belki o izlemiştir Mattheus'u.
Birkere scout değilim zaten bir işe de yaramıyor.Yıllar önce oynamış adamları bir kere bile izlemeden google'dan bularak geliyorsun burada yazıyorsun.Savunma oyuncusu Mattheus'a 10 numara yaptın.Git babana sor belki o izlemiştir Mattheus'u.