Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Hangi takım stad arasa hemen Arena'da oynayalım diyorlar.15 Ocakta olanlar yüzünden ses çıkaramayacağımızı düşünüyorlar.-ki çıkarmıyoruzda.

Stad yapılırken "beleş stad" damgası yiyen ve olaylı açılıştan sonra "nankörler" diye arkamızdan bağıranlar şimdi Arena'nın peşinde..

Yazıklar olsun.Kimse bana "Türk takımı canım ne var bunda" demesin

Stad dışında ve içinde oluşacak zararları karşılayacaklarsa ve kazanılan hasılatın önemli bir bölümünü bize vereceklerse neden olmasın ?

kazanilan hasilatin %1i bile bize verilmiyecek. ayrica hangi para kaybolan durusumuzla esdegerdirki?

Yazık

Stad dışında ve içinde oluşacak zararları karşılayacaklarsa ve kazanılan hasılatın önemli bir bölümünü bize vereceklerse neden olmasın ?

Yahu böyle bir düşünce mi olur, o zaman Avrupa kupalarındaki tüm Türk takımlarına kiralayalım stadı. Nasıl olsa para kazanacağız.

Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen bir olay bu. Allianz Arena'da, Old Trafford'da, Nou Camp'ta sahiplerinden başka takım oynar mı ?

Yazıklar olsun yönetime.

Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

yalakalarr

simdi oraya bize heryer trabzon diye pankartlar acip sanal alemde kullanacaklar. YAZIKLAR OLSUN.

2 ay önce galatasarayla ilişkilerini donduruyor 2 ay sonra resmi siteden galatasaraya teşekkur ediyor.Enteresan işler..

Ama bir de şöyle bir şey var.TT Arena ' da oynanılan ilk avrupa maçını Trabzonspor oynayacak..

İlla bi dilimiz yanacak sonra akıllanacağız yani. Bu pisliği göre göre nasıl böyle bir şeye izin veriyoruz pes valla.

benim kulübe mail atma organizasyonunu GSC olarak desteklemiyen yönetime tesekkürler.

Bu isteği kulübün kabulleneceği belliydi.

Yönetim olarak bu güne dek dediğimiz dışında birşey gerçekleşmemişti, nereye gittiği belli olan bu konuda, ters köşe olmak istemedik.

Ayrıca Trabzon da umarım 5 yer Arena'da. Türk Futbolu'nu bizden başka düşünen yok nasıl olsa.

Faruk Süren'i özlüyorum gerçekten.

hadi yine iyilik bizde kalsin ne demisler iyilik yap denize at .

Abartmamak lazım.

"Baklavasına mahalle

Maci yapılmayacak orada . Eşek gibi oynatmak zorundalar okadar. Türkiyeyi temsil edeceğiz . İlk Avrupa macınıza o sayfa Trabzonspor oynayacak ."

işte bir trabzonlu yorumu.bu ve bunun gibi onca yorum var ve biz yinede oynasınlar nolcak diyebiliyoruz. inanamıyorum...

Çok talihsiz bir yorum olmuş.

Kusura bakma Alper, yeter artık. G*tü tutuşan bize koşuyor. Devlet Olimpiyat Stadı'nı boşuna mı yaptırdı ? Önüne gelen bizim stadı istiyor.

Ayrıca sadece Arena'da değil, İspanya'da da 5 olur umarım. Sadri Şener'in suratına bakar kahkaha atarım.

Geri
Üst Alt