Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

başımızın gözümüzün sadakası olsun

ama şunu unutmayalım "acıma yetime ...!"

hem para kazanmayacağız ( ben zaten işin orasında değilim), hem trabzonu sıcak para konusunda baya ihya etmiş olacağız.Yıllarca stadı an ve an yapımını takip edip acaba bu stadta ilk avrupa maçını kiminle oynacağız diye hayal kurarken o ilk maçta Galatasarayımın adı orda olmayacak.

çimleri mahvetmeseler bari

Kel başa şimşir tarak diye başlayan bir söz vardır, anlaşıldı sanırım.

Maçtan sonra arenada bize her yer trabzon laflarını bütün haberlerde görmek zorunda kalacağız.Bundan sonraki maçlarımızda 30 bin kişi bile gelse maçlara stadı trabzon doldurdu siz GS doldurmadınız diye ısıtıp ısıtıp önümüze koyar kahpe medya

resmi büyültmek icin sag tiklayip yeni pencerede acin

tsduesuence.png

cok abartiyorsunuz neymis avrupanin ilk maci biz oyunamiyacakmisiz birakin bu cucukca seyleri ne olacak 1 mac oyunayacaklar adamlar

Ayrıca Trabzon da umarım 5 yer Arena'da. Türk Futbolu'nu bizden başka düşünen yok nasıl olsa.

bizim stadda oynarlarsa bende berkcanın fikrine katılıyorum.

bizim stadda oynamayacaklarsa tabiki trabzonu desteklerim

burası benim mabedim,özelim.ulan istemiyoruz kimseyi orda

Beşiktaş stadın temellerini atsa da Arena'da oynasa bari. Türk Futbolu gelişir, para da kazanırız. Çok kârlı iş olur, nasıl olsa stadı devlet yaptırdı.

Artik son karar verilmis mac orda oyunanacak siz neyi tartisiyorsunuz bu saatan sonra biribirini kirmaktan uzmekten sonra ?

Koltukları kıracaklar adamlar göz göre göre.

Büyüyün artık biraz.2-3 gerizekalının sözünü bu kadar önemsiyorsanız,normalde nasılsınız merak ediyorum.Kim ne derse desin,abartmayın.

İstemediğimiz birşey olunca yazıklar olsuncular çıkmış yine ortaya.Sakin.

bugün buna izin veren yarın beşiktaşada stadı verir bu böle gider. niye olimpiyatta oynamıyorlar aynısı bize olsa hiçbir takım bırak stadını vermeyi gunahlarını bile vermezler. bizim stadımızda deplasman tribunu dışında başka bir takımın taraftarını görmek istemiyorum!!

Bizimde halısaha maçı var TT arenada yapalım bizde .

Orada koskoca olimpiyat stadı var olmadı rize var neden arena ?

Geri
Üst Alt