Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Aslında böyle şeylere hiç itiraz etmem, onları evimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız ama Trabzon yönetimi oraya hangi yüzle gelecek?( Gerek Trabzon yönetimi gerekse bazı Trabzonlu taraftarların TTA'nın devlet tarafından yapılması ve Galatasaray hakkında sarfettikleri bazı sözleri henüz unutmadık.) Şimdi bu "beleştepe"?den yararlanmayı içlerine sindirebilecekler mi?

onların yerine biz oynasak bilbao ile nasıl sevinirlerdi kim bilir? Ama ne yazık ki olmuyor,rezil olacaklar yapcak birşey yok.

Boylelikle TT Arena'da ilk Avrupa Kupasi macini Trabzon oynamis olacak, ilginc.

Maalesef yönetimin yeşil zeytin dallarını kendine saklaması gerektiğini birilerinin anlatması gerek.İlk Avrupa Kupası maçı bizim olmalıydı. Gerçekten çok yazık ,Trabzonlulara itirazım yok ama bu Trabzon yönetimine itirazım var.Galatasaray taraftarının Avrupa Kupası maçları ve stad konusundaki hassasiyeti dikkate alınmalı , iyi değerlendirilmeli ve göz ardı edilmemeli.Geçtiğimiz yıllarda bu konuyla ilgili duygularımız çok fazla örselendi,çok fazla rencide edildik.

Galatasaray yönetimi orasının bizim evimiz olduğunu iyi anlamalı ve biz ailenin evlatları olarak orada özellikle de evimiz konusunda bize hakaret eden konukları ağırlamak istemiyoruz.

Tüm safların belirlendiği şu günlerde göstermelik dostluklara hiç ihtiyacımız yok!

Takımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off Turu’nda İspanya’nın Athletic Bilbao takımıyla 25 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı rövanş müsabakasının yeri kesinleşti. Buna göre söz konusu karşılaşma belirlenen tarihte İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

Takımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off Turu’nda İspanya’nın Athletic Bilbao takımıyla 25 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı rövanş müsabakasının yeri kesinleşti. Buna göre söz konusu karşılaşma belirlenen tarihte İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi

teşekkür değil gelirin %50 sini bize verin , stattaki oluşan zararları karşılayın :D

Şerefsiz Sadri hangi yüzle orda oynamayı istiyorsun sen o yaptığın açıklamalardan sonra.

Bizim başkanın da kızdığımı tek bir yönü var o da centilmenlik-fair play ruhunu fazlasıyla taşıması.Tamam bu güzel bir şey ama böyle bir ülkede şu an ki durumda gerçekleşmesi imkansız bu tür dostluk kavramlarının.Adamlar bize demediğini bırakmadı ama başkan hala dostluk istediği için burda oynamalarına müsade ediyor.TTArena da oynanan ilk Avrupa Kupası maçını TS nin oynayacak olması beni çok rahatsız edicek.Bir de bedava verdiyse stadı işte o zaman çok kızarım.Ama başkan ben ekonomiden anlarım dediğine göre para konusunda anlaşmışlardır heralde.

Diğer yandan burada evsahibi statüsünde oynayacak takımın bir daha buraya "beleştepe" deme lüksü de ortadan kalkıyor o da ayrı konu.

Diğer yandan burada evsahibi statüsünde oynayacak takımın bir daha buraya "beleştepe" deme lüksü de ortadan kalkıyor o da ayrı konu.
usta önce ilişkileri dondurup sonra stad isteyecek kadar yüzsüz adamlar orda oynar sonra beleştepe demeye devam ederler.

yüzsüzler çünkü

Hangi yüzle geleceksiniz lan şerefsizler hangi yüzle!Kaç gündür forumlarında yazıyorlardı devletin stadı Galatasaray karışamaz diye gördük karışıp karışmadığımızı,resmi sitelerinde nasıl bizden izin aldıklarını.Trabzonspor'un İstanbul'da yaşayan embesil taraftarı o stada girdiği zaman iyice bir tarafları kalkıp bütün öküzlüklerini sergileyecekler.O zaman görür inşallah şimdi sesini çıkarmayanlar.

Hangi yüzle geleceksiniz lan şerefsizler hangi yüzle!Kaç gündür forumlarında yazıyorlardı devletin stadı Galatasaray karışamaz diye gördük karışıp karışmadığımızı,resmi sitelerinde nasıl bizden izin aldıklarını.Trabzonspor'un İstanbul'da yaşayan embesil taraftarı o stada girdiği zaman iyice bir tarafları kalkıp bütün öküzlüklerini sergileyecekler.O zaman görür inşallah şimdi sesini çıkarmayanlar.

herşey bi yana sadri şener SELÇUK İNAN transferin'den ötürü bizimle olan tüm ilişkilerini dondurduklarını açıklamıştı..adımıza leke çalınmak istenen ŞİKE SORUŞTURMASIN'dan ötürü ise imalı bir şekil'de inşAllah GALATASARAY aklanır demişti..şimdi ne yüzle böyle bir talep'te bulundular aklım almıyo!..bizimkiler'de artık ona-buna BABALIK yapmaktan vazgeçmeli..fenerbahçe pislik yapar GS TV'de haber yapmaktan kaçınırız,trabzon ipe-sapa gelmez sözler söyler yine'de isteklerini geri çevirmeyiz!..:SS: bu ne yaa?..

şimdi bu yüzsüzlere kesin verdikmi stadı yakında kargalarda başlar burda oynayalım demeye gitsinler inönü boş sütçü boş orda oynasınlar olimpiyat da var vermeyiz arenayı kimseye

Ben Ünal Aysal'a kızamıyorum adam örnek birisi.Diğer yöneticiler kendisinden efendiliği öğrensin.Kendisi büyüklük göstermiş kabul etmiş.Ben asıl bu yüzsüz Trabzon taraftarı ve yönetiminin hangi yüzle Ali Sami Yen'de oynamak istediğine şaşırıyorum.Bir de utanmadan demezler mi o stad sizin değil istediğimiz yerde oynarız diye...

bizi diğerlerinden ayıran büyüklük böyle birşey. Anadolu takımlarımıza destek olmalıyız arkadaşlar. Hata yapıyor olabilirler hadlerini aşıyor olabilirler ama bunlar gelip geçer. Trabzonu avrupa macerasında gönülden destekliyoruz.

Bu arada internette embesillerin yazdıklarına itibar etmeyin. Trabzon camiası iyidir.

forumlarında biri yazmış , stad bi avrupa kupası maçı görsün diye''

ulan ... kaç senedir zaten avrupada biz oynuyoruz kendileri ilk defa bi ''eleme maçı'' oynuyor konuşuyor gevşek herif..:mad::mad::mad:

sinir etti beni deyyuz

stad avrupa görsün diyenler avrupada en son galibiyetlerini 5 sene önce adi sani duyulmamis bir takima karsi almislar

bizi diğerlerinden ayıran büyüklük böyle birşey. Anadolu takımlarımıza destek olmalıyız arkadaşlar. Hata yapıyor olabilirler hadlerini aşıyor olabilirler ama bunlar gelip geçer. Trabzonu avrupa macerasında gönülden destekliyoruz.

Bu arada internette embesillerin yazdıklarına itibar etmeyin. Trabzon camiası iyidir.

Ben de böyle düşünüyordum ama kulüp olarak da çok tuhaf şeyler yapmaya başladılar.Gerçi Trabzon ya da Bursa fark etmez Avrupa'da tur atlamalarını istiyorum.Şu anda ülke puanına çok muhtacız.Benim derdim tavırla,üslupla.

He biz onların babasıyız onlar bizim evladımız.Küçükler hata yapar büyükler affeder diyorsun yani.O da farklı bir bakış açısı.:D

Geri
Üst Alt