Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

Cevap: Bilbao İle Rövanş Maçı TT Arena’da

ilk avrupa kupası maçını hamsilerin oynayıp tarihe geçmesi hiç mi rahatsız etmiyor sizi.

aynen renktaşşş :/ bi stad yaptık herkesin gözü burda ne açmışlar bide demedikleri laf yokk nefret ediyorum hamsi kafalılarda ****lılardan

zarar verirlerse tıpış tıpış öderler parasını ben hamsilerin ultraslandan daha temiz bırakacaklarını düşünüyorum umarım Yanılmam

Hasılatı Galatasaray'a verseler kabul edilir.

Benim TTArena kombinem olsa maçgünü giderim oraya olay çıkartırım buranın parasını ben verdim ben oturucam diye!

altunterim Osman Altunterim

@

@ftw1905 Trabzon-Bilbao maçı TT Arena'da oynanacak başkan.

Trabzon'u TTArena'da istemiyoruz.

stattaki ilk avrupa maçını trabzon oynayacak şaka gibi.daha önce deseler güler geçerdim.

YETER...!

Sıkıldı bu taraftar bu rakiplerin çingeneliğinden. Bu ne yahu. Beşiktaş tüm sezon oynayalım der Trabzon "1 maç nooolur" der, Fener de boşuna stada masraf etmesin onlarda gelsin oynasın. Ne stadmış arkadaş başımıza bela oldu.. Gidin nerede oynarsanız oynayın istemiyorum bizden başka kimsenin bu statta oynamasını..

resmen rezillik. gitsinler boş duran olimpiyat stadyumunda oynasınlar.

bizim işimiz bir şekilde trabzona düşse bizi zor duruma düşürmek için ellerinden geleni yapar bu trabzonlular ama biz kendi stadımızı trabzona açmayı düşünüyoruz.

başka bir takıma stadı verenin allah belasını versin.

Hadi bu beyinsiz hamsiler midesiz olabilirler. Mok attıkları stadda, ilişkilerimizi dondurduk dedikleri takımın stadında maç yapmak isteyebilirler.. Peki "parasını verirlerse" sorun olmaz diyenlere ne demeli? Bu stadın tarihine geçecek adamlar Avrupa maçı oynayarak.. Nasıl böyle rahat karşılayabiliyorlar anlamak mümkün değil..

Cocuklasmanin bir geregi yok.Oynasinlar ,turu gecsinler ,temizce geri biraksinlar.

Sadri değil miydi Galatasarayla ilişkilerimiz donduruyoruz diyen?

yahu biz burda çocuklaşmıyoruz bazı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz kimsenin umrunda değil.sonuçta trabzonun stada ihtiyacı varsa kapı gibi olimpiyat stadı hazır duruyor,kayseride kadir has stadı var niye kimse orayı da kullanalım demiyor da arenayı istiyor.sorun burda.ayrıca galatasarayla ilişkilerimizi dondurduk diyen,forumlarında bin ton hakaret edilen kulübün benim stadımda ilk avrupa maçına çıkmasını gövde gösterisi yapmasını ben kendime yediremiyorum!!

https://fanatik.ekolay.net/Avrupa-kardesligi_3_Detail_35_233775.htm

Validemin bir sözü vardır. Her zaman der: "Beni sevmeyenler kapıma gelsin" diye. Tam o durum olmuş. Bizi sevmeyenler şimdi bizim kapımızı çalıyorlar. Bu bile yeter. Yüzsüzlükleri kendilerine kalsın.

Bu arada bildiğim kadarıyla Erzurum'un stadı da bakımdan geçti ve çok güzel bir hal aldı. İsterlerse orada oynayabilirler. Bence mantıklı.

Validemin bir sözü vardır. Her zaman der: "Beni sevmeyenler kapıma gelsin" diye. Tam o durum olmuş. Bizi sevmeyenler şimdi bizim kapımızı çalıyorlar. Bu bile yeter. Yüzsüzlükleri kendilerine kalsın.

adamlarda sadri şener gibi oynak bi başkan olunca öyle oluyor.ünal aysal çıksa ilişkilerimizi dondurduk diyen bir kulüple stad için anlaşma yapamayız dese hayallerimdeki başkan imajını çizmiş olur.benim için ne transfer ne de başka şey tek isteğim diğer takımlar karşısında duruşumuzu koruyabilecek bir başkan.

bu sadrinin ilişkilerimizi dondurduk sözünün üzerinden hafta geçmeden

fedarasyon seçimi öncesi toplantı yaptılar sadri şener ile ünal aysal burada buzlar eridi herhalde

benim aklıma bu geliyor

yoksa bir klüp başkanı düşünün ilişkilerimizi dondurduk deyip ardından stadda oynamak için izin istesin...

tt arenadaki ilk gol servetten

ilk avrupa maçıda trabzondan

yeni diye mi bu kadar rahat herkes o zaman ali sami yen için biz boşuna göz yaşı döktük stad yapmamışsız ki biz resmen devletin kamu malı gibi isteyen oynayamak istediğin söylüyor ne biçim mabetmiş :S adamlar oynasınlar alışsın avrupa deneyimini bile bizim statta yaşasınlar sonra biz ligte baskı kurmaya çalışalım baskı yemeyelimde

Geri
Üst Alt