Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bidaha bu konu hakkında yazı yazma forumda bidaha uyarmıyacagımyaptıgı şeyin bilerek kırmızı görüp takımı yalnız bırakmaktan farkı yok. tff de ceza vermeli.
niye rahatsız oldunBidaha bu konu hakkında yazı yazma forumda bidaha uyarmıyacagım
adam türklügünün gururunu yasiyor sadece, ne cezasi kardesim? milliyetci adam her defasindada dile getiriyor, asker selami cakti onada ceza geldi. kafayi yemisler birde medeniyetden bahsederler. tüküreyim!yaptıgı şeyin bilerek kırmızı görüp takımı yalnız bırakmaktan farkı yok. tff de ceza vermeli.
e iste kendin soyluyorsun daha once de ceza yemis. dikkat edecek frenleyecek kendini. ne faydası oldu bu yaptıgının ulkeye?adam türklügünün gururunu yasiyor sadece, ne cezasi kardesim? milliyetci adam her defasindada dile getiriyor, asker selami cakti onada ceza geldi. kafayi yemisler birde medeniyetden bahsederler. tüküreyim!
ne kozu ya cocuk nerden bilsin avrupanin böyle bir hareketine cinlenecegini? aklinin ucundan bile gecmemistir. gereken cevabi milletimiz katlatarak onlarin burnundan getirecek!Tamamen politik bir karar. Ama yapacak bir şey yok. Koz vermemek, daha dikkatli olmak lazımdı.
Umarım Cumartesi akşamı hakem kurbanı olmayız.
Arnavut oyuncu Arlind Dakuda aşırı milliyetçi şarkı söylediği için taraftarlara 2 maç ceza aldı.Sırp oyuncular Arnavut oyuncular her maç yapıyorlar, ozaman akılları nerdeymis
Dağdakilerle kankalar alışıktırlarbu almanlara ne oluyor ya. O kariya 2 adam gonderin daga kaldirsinlar kariyi.
Valla Arkadaş Bild iğrenç bir gazete ama onların istihbarat başka hiç bir kimsede yok. İtiraz sonrası değişirmi bilmiyorum ama 99% 2 maç doğrudurBen Almanyada yasiyorum ve Bild gazetesini cok iyi taniyorum.
Ilk sayfasinda genelde ciplak kadin resmi olur ve haberleri yüzde 90 asperagasdir.