Bild, Merih Demiral ve Jude Bellingham'ın Cezalarını Ögrendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar sakin olalım. aramızda cok sayıda almancı renktasımız var. onları zor durumda bırakmayalım.

Almanlarında almanyanında …
Bu pezolar önce ırk olarak (yüzdesi o kadar fazlaydı ki gayet tabide genelleyebilirim-sadece hitler ismi ile yırtamazlar) şerefsiz ve adi olduklarını kabul etsinler.Ondan sonra normlar üzerinden tatava yapabilirler

Kupayı almayalım diye bir de 2 maç vermiş kansızlar

Viyana'da yağlı kafayı iki kere yiyince ağırına gitti mafya uefanın.

Tamamen politik bir karar. Ama yapacak bir şey yok. Koz vermemek, daha dikkatli olmak lazımdı.

Umarım Cumartesi akşamı hakem kurbanı olmayız.

Günümüzde, doğru değil algı mesele. Algıyı yaptılar ve sonucu aldılar. Güç kiminse hukuk onun, böyle bir düzen oturdu.

yaptıgı şeyin bilerek kırmızı görüp takımı yalnız bırakmaktan farkı yok. tff de ceza vermeli.
adam türklügünün gururunu yasiyor sadece, ne cezasi kardesim? milliyetci adam her defasindada dile getiriyor, asker selami cakti onada ceza geldi. kafayi yemisler birde medeniyetden bahsederler. tüküreyim!

adam türklügünün gururunu yasiyor sadece, ne cezasi kardesim? milliyetci adam her defasindada dile getiriyor, asker selami cakti onada ceza geldi. kafayi yemisler birde medeniyetden bahsederler. tüküreyim!
e iste kendin soyluyorsun daha once de ceza yemis. dikkat edecek frenleyecek kendini. ne faydası oldu bu yaptıgının ulkeye?

Tamamen politik bir karar. Ama yapacak bir şey yok. Koz vermemek, daha dikkatli olmak lazımdı.

Umarım Cumartesi akşamı hakem kurbanı olmayız.
ne kozu ya cocuk nerden bilsin avrupanin böyle bir hareketine cinlenecegini? aklinin ucundan bile gecmemistir. gereken cevabi milletimiz katlatarak onlarin burnundan getirecek!

natoyu falan devreye sokun bişi yapın

ben uefa olsam bu kurt sembolünden rahatsız olduysam veya şikayet ediliyorsa almanya gibi gebeş devletlerce melihi hiç ceza vermemektense 1 maçla geçiştirirdim. Böylece ses keserlerdi. Türk oyuncularda enazından bu turnuvada bu topa bir daha girmezdi. Şimdi ceza verdin 2 maç diyelim bizim oyuncular da haksızlık bu diyip tepki için komple kurt kostümüyle kurt hareketiyle filan çıkarsa bu sefer ne yapacaklar bizi turnuvadan mı atacaklar buna g.tleri yemez. Belingham embesiline de en az 2 maç ceza verilmesi lazım 20 bin dolar ne 1 maç da az. Sırf ingiliz topçusu diye kayırmasınlar. Türk, Hırvat, sloven filan olsaydı 4 maçtan başlardı o ceza. Uefa bu dediklerime yakın uygulama yaparsa bu işten sıyrılır diğer türlü alman aklıyla hareket ederlerse başlarına bela açarlar.

Ben Almanyada yasiyorum ve Bild gazetesini cok iyi taniyorum.
Ilk sayfasinda genelde ciplak kadin resmi olur ve haberleri yüzde 90 asperagasdir.

Başlık son 3 saat içerisinde 4 kez revize edildi

Ben Almanyada yasiyorum ve Bild gazetesini cok iyi taniyorum.
Ilk sayfasinda genelde ciplak kadin resmi olur ve haberleri yüzde 90 asperagasdir.
Valla Arkadaş Bild iğrenç bir gazete ama onların istihbarat başka hiç bir kimsede yok. İtiraz sonrası değişirmi bilmiyorum ama 99% 2 maç doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt