Bild, Merih Demiral ve Jude Bellingham'ın Cezalarını Ögrendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar inan bana yildirmak icin canlarini cok yakar vatandaslarin, ceza yagidiracaklari kesin. sevilmiyoruz bunu kabul edelim, cogu yabanci zaten türkiye niye avrupada sorgulamasi hala yapmakta, cehalet diz boyu!
Gitsinler Avrupa da toprağı bile olmayan terör devleti, Kıbrıs Rum kesimi falan niye Avrupa'da onu sorgulasınlar...

Hwrif basinizi tuttum agziniza verdim diyo ceza almiyo bizim ki niye aliyo?

ne kozu ya cocuk nerden bilsin avrupanin böyle bir hareketine cinlenecegini? aklinin ucundan bile gecmemistir. gereken cevabi milletimiz katlatarak onlarin burnundan getirecek!
İşlerine gelir. Onlar da onu istiyor. Tüm stadda bozkurt işareti yap istiyorlar zaten. Üzerinden siyaset yapacaklar, Türkleri marjinalize etmeye çalışacaklar. Tek dertleri bu zaten. Kışkırtmalara gelmemek lazım.

Bu işlerin tek çözümü, Avrupa'da tüm mercilerde etkili bir lobiye sahip olmak. Yoksa senin benim tribünde yapacağımız hareket hiçbir şey kazandırmaz. Aksine adamların Avrupa'da Türk karşıtlığını yükseltmesine malzeme vermiş oluruz.

O zaman bizim topçular Hollanda maçını kazandığımız takdirde Bellingham'ın yaptığı hareketin birebir aynısını yapsa, bize de 20 bin euro mu ceza verecekler? Buna inanan var mı acaba?

Bu yasaksa Almanların milli marş okumasının da yasak olması lazım

Hatta o daha sakıncalı

İşlerine gelir. Onlar da onu istiyor. Tüm stadda bozkurt işareti yap istiyorlar zaten. Üzerinden siyaset yapacaklar, Türkleri marjinalize etmeye çalışacaklar. Tek dertleri bu zaten. Kışkırtmalara gelmemek lazım.

Bu işlerin tek çözümü, Avrupa'da tüm mercilerde etkili bir lobiye sahip olmak. Yoksa senin benim tribünde yapacağımız hareket hiçbir şey kazandırmaz. Aksine adamların Avrupa'da Türk karşıtlığını yükseltmesine malzeme vermiş oluruz.
sizler saniyorsunuz burdaki sartlar cok basit, yasayan türkler veya almanci herneyse kurulu düzeni var vs. bir örnek vereyim aylar öncesinden, avusturyada yasayan bir türk kardesimiz devlete bagli tramvayda calisiyor ve arkadas ortaminda resimler cekiniyor, garibim bozkurt isareti yapip gururla sunuyor sosyal medyada. bunu gören yetkili kurumlar bu arkadasimizi isten atiyor! ne denebilirki?

Tip tip tipsizler
Allahsız komünistler

BILD manipüle ediyor.

BILD BILD şaşırma
sabrımızı taşırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt