Bileğinize Birkaç Damla Limon Damlatın

Her şey bitti bu mu başladı? Her türlü sahtekarlık yapıp peygamber sünneti sağ tarafa doğru yatalım demek tam bizim insanların yapacağı şey!

Fadıl akgündüz'de sağ tarafına yatarmış kerizleri çarpmadan önce!!!

Kalp muhabbeti var sag tarafa yatma konusuyla alakali.

$

Başlıkta hafiften "öğrenildiğinde ufku 2 katına çıkaran şeyler" tadı var aslında devam ettirilebilir böyle egzantrik bilgiler,başlık adı değiştirilip.

Eğer güne enerji dolu başlayıp, öğlen sonrasında enerjinizin tükendiğini düşünüyoresanız, limon sizin için iyi bir çözüm olacaktır. Gün içinde bileğinize bir kaç damla limon sürmeniz, beyin aktivitelerinizi canlandıracağından, size çok fayda sağlayacaktır.

Ne sağa ne sola, acaba yüz acık yukarı bakacak sekilde yatmayı basaran var mı :)

Deniyorum ama dönmeden uyuyamıyorum yaw.

Her şey bitti bu mu başladı? Her türlü sahtekarlık yapıp peygamber sünneti sağ tarafa doğru yatalım demek tam bizim insanların yapacağı şey!

Fadıl akgündüz'de sağ tarafına yatarmış kerizleri çarpmadan önce!!!

Birader sen ne ayaksın bu konuda bile bunları yazabilen kafa yapısı nedir çok merak ediyorum?

Sağ tarafa yatmanın daha sağlıklı uykuyu kolaylaştıracağı konusunu sahtekarlığa fadıla nasıl getirdin bir izah eder misin ona göre göz ardı et butonunu kullanacağım.

Birader sen ne ayaksın bu konuda bile bunları yazabilen kafa yapısı nedir çok merak ediyorum?

Sağ tarafa yatmanın daha sağlıklı uykuyu kolaylaştıracağı konusunu sahtekarlığa fadıla nasıl getirdin bir izah eder misin ona göre göz ardı et butonunu kullanacağım.

her naneyi dine bağlamaktan vazgeçin diyorum anladın mı?

Geri
Üst Alt