Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya ilgisi var bu konularda ya
??iskandinavlara takiyolar
iskandinavlara takiyorlar
Baya ilgisi var bu konularda ya
Ne zaman yazmisimSen kendini Gates'e tokmatlatıyorsun sanırım, her Gates konusunda diz çöküp mesaj yazmaya başlaman tesadüf değildir herhalde.
Bu forumda taktiklari belli!iskandinavlara takiyorlar
Ne zaman yazmisim
Gates konusunda kararsizim da insanlarin paranoyak olmalari tuhafima gidiyo bu kadar. Yillardir adam bu konularla ilgileniyor yalan miAynen hiç yazmıyorsun.
Gates konusunda kararsizim da insanlarin paranoyak olmalari tuhafima gidiyo bu kadar. Yillardir adam bu konularla ilgileniyor yalan mi
abi sen tamamen dogal sekilde virusun piyasaya ciktigini dusunuyo musun lab vs olmadanŞu ishal mevzusundan sonra çocuklarda farklı sorunlar çıktığına yönelik iddialar vardı, tabii o bölgedeki insanların sesi çıksa da kimse duymuyor.
Gates'in masum biri olduğuna inanmıyorum, aşı, çip mevzuları boş muhabbetler orası ayrı.
abi sen tamamen dogal sekilde virusun piyasaya ciktigini dusunuyo musun lab vs olmadan
ben bu masonik, ekonomiyi yöneten orgutlerin isi oldugunu dusunuyorum bu komik gelebilir insanlara ancak bu heriflerin inanclari ugruna yapmayacaklari sey yok savas da cikariyorlar genlerle de oynarlar tabiatla da oynarlar her seyi yaparlar yuzyillardir boyleEvet.
Aksi durum da ihtimal dahilinde tabiiki çünkü diğer ülkeler cebelleşirken Çin 6 aydır kafası rahat takılıyor ve eski hallerine döndüler. Ekonomi savaşları ve Çin'in açıkladığı rakamların küçük bir ülkedeki bir kaç günlük verilere eşit olduğunu da düşünürsek insan bir acaba diyor.
Yine de böyle bir şey olsa bunu gizlemek ne kadar mümkün o da tartışılır.
Virüsün doğal olmamasına rağmen doğal şekilde yayılma ihtimali de ayrı bir olasılık.
Buna net bir cevap veremeyiz yani, ne desek kendi fikrimiz olur.