Bill Gates, Hayatın 2021 Baharına Kadar Normale Dönebileceğini Söyledi

Bence bu herifin tek derdi nüfusu azaltabildiği kadar azaltmak virüsle mi yapar aşısıyla mı yok eder bilmem ama tek derdi bu

Gates konusunda kararsizim da insanlarin paranoyak olmalari tuhafima gidiyo bu kadar. Yillardir adam bu konularla ilgileniyor yalan mi

Şu ishal mevzusundan sonra çocuklarda farklı sorunlar çıktığına yönelik iddialar vardı, tabii o bölgedeki insanların sesi çıksa da kimse duymuyor.

Gates'in masum biri olduğuna inanmıyorum, aşı, çip mevzuları boş muhabbetler orası ayrı.

Şu ishal mevzusundan sonra çocuklarda farklı sorunlar çıktığına yönelik iddialar vardı, tabii o bölgedeki insanların sesi çıksa da kimse duymuyor.

Gates'in masum biri olduğuna inanmıyorum, aşı, çip mevzuları boş muhabbetler orası ayrı.
abi sen tamamen dogal sekilde virusun piyasaya ciktigini dusunuyo musun lab vs olmadan

abi sen tamamen dogal sekilde virusun piyasaya ciktigini dusunuyo musun lab vs olmadan

Evet.

Aksi durum da ihtimal dahilinde tabiiki çünkü diğer ülkeler cebelleşirken Çin 6 aydır kafası rahat takılıyor ve eski hallerine döndüler. Ekonomi savaşları ve Çin'in açıkladığı rakamların küçük bir ülkedeki bir kaç günlük verilere eşit olduğunu da düşünürsek insan bir acaba diyor.

Yine de böyle bir şey olsa bunu gizlemek ne kadar mümkün o da tartışılır.

Virüsün doğal olmamasına rağmen doğal şekilde yayılma ihtimali de ayrı bir olasılık.

Buna net bir cevap veremeyiz yani, ne desek kendi fikrimiz olur.

Evet.

Aksi durum da ihtimal dahilinde tabiiki çünkü diğer ülkeler cebelleşirken Çin 6 aydır kafası rahat takılıyor ve eski hallerine döndüler. Ekonomi savaşları ve Çin'in açıkladığı rakamların küçük bir ülkedeki bir kaç günlük verilere eşit olduğunu da düşünürsek insan bir acaba diyor.

Yine de böyle bir şey olsa bunu gizlemek ne kadar mümkün o da tartışılır.

Virüsün doğal olmamasına rağmen doğal şekilde yayılma ihtimali de ayrı bir olasılık.

Buna net bir cevap veremeyiz yani, ne desek kendi fikrimiz olur.
ben bu masonik, ekonomiyi yöneten orgutlerin isi oldugunu dusunuyorum bu komik gelebilir insanlara ancak bu heriflerin inanclari ugruna yapmayacaklari sey yok savas da cikariyorlar genlerle de oynarlar tabiatla da oynarlar her seyi yaparlar yuzyillardir boyle

şu cip muhabbetine harbi inanan var

İlaç şirketleri ve dünya sağlık örgütünün masum olduğunu düşünmüyorum.Kanser hastalığının ilaçları inanılmaz pahalı.Çaresi bulunsa bundan en büyük zararı ilaç şirketleri görecek.Bunun gibi onlarca örnek verilebilir.Gözümüze soka soka önce virüsü yaydılar.Daha sonra aşısını çıkarıp zengin oldular.Afrika ve asyayı sömürüp açlığa mahkum eden,o bölge insanlarını denek gibi kullanan zihniyet her şeyi yapabilir.700 yıl önce de böyleydi.Şimdi de zihniyetler değişmiş değil.

Geri
Üst Alt