- 4 Ağustos 2009
- 83.639
- 62.293
- 5.093
3-5 yıl sonra geberip gidicen dunyanin yakasından düş artik ırz düşmanı haysiyetsiz serefsiz puşt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapti bu pust?3-5 yıl sonra geberip gidicen dunyanin yakasından düş artik ırz düşmanı haysiyetsiz serefsiz puşt.
Forza horizon 5i hala çıkartmadı. Kuruduk.Ne yapti bu pust?
Way PUSHTa bak senForza horizon 5i hala çıkartmadı. Kuruduk.
şu cip muhabbetine harbi inanan var
üstad senin şu ydünya diye bi youtub kanalı önerine denk geldim nerden bulaştım arkdaş ne kadar saçmalarsa saçmalasın herifin muhbabetinden kopamıyorum en son dünyanın düz olduğunu iddia ettiği bölümdeydim herif makara falan yapmıyor dimiinananlar var evet ama saçmalık olan halk a takılacağını sanmaları.. çiplenecek olanlar belli kitlelerde gücü olanlar ülke kodamanları devlet erkanı sebebinide anliorsunuzdur artık..Onada daha en az 8_10 yıldan bahsediorlar..
Bize takmayacaklar rahat olun
Bu arada Gates ilkdefa azindan hayırlı bi laf çıktı hayırdır inşallah..!!
gel çip sen benim kanıma girinananlar var evet ama saçmalık olan halk a takılacağını sanmaları.. çiplenecek olanlar belli kitlelerde gücü olanlar ülke kodamanları devlet erkanı sebebinide anliorsunuzdur artık..Onada daha en az 8_10 yıldan bahsediorlar..
Bize takmayacaklar rahat olun
Bu arada Gates ilkdefa azindan hayırlı bi laf çıktı hayırdır inşallah..!!
üstad senin şu ydünya diye bi youtub kanalı önerine denk geldim nerden bulaştım arkdaş ne kadar saçmalarsa saçmalasın herifin muhbabetinden kopamıyorum en son dünyanın düz olduğunu iddia ettiği bölümdeydim herif makara falan yapmıyor dimi
yok yahu ne araştırcam herifin yaşadığı şeye neden olan neyse efsane bi ürün. onun merakı içerisindeyimyok adam ciddi ciddi düz dünya savunucusu...Düz dünya yı arastırıyorsan şu kanalı takip et renktaş..Bayandaki bigileri gör derim..En basından izle videoları en alttan basla
2023 mu. Yoksa ?2023 ü bulur tüm dünyanın normale dönmesi.
Rockefeller,rotschild,elizabeth,gates,cia bunlar mı dünyayı yönetiyor yoksa birilerimi bunları yönetiyor
toprağın,insanın,nüfusun,paranın,petrolün olduğu her yerde birileri bişeyleri dizayn ediyor
Büyük resmi hayal kurup biraz sorgulayıp düşününce blur bi şekilde görmeye çalışıyosun ama o resimden ziyade o resmi yapan kim aga
galiba hiçbir zaman bilemeyeceğiz yada zaten böyle bişey yok
gidip bi kv tapınakçılar polatı kaçırıyor bölümü izliyimde çöziyim
send nudes mu derler?dunyayi yonetenler hic bir zaman picture de olmaz, yani arka planda olur.
send nudes mu derler?