Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı; 3 Polis Şehit Oldu!

Bunlar daha iyi günlerimiz :red: O bölgede pis bir oyun oynanacağı çok belliydi. Bunun için yıllarca çalışmalar yürütüldü zemin hazırlandı. Şimdi de birileri düğmeye bastı. İşin kötüsü o bölgede oynanan bu pis oyunun içerisinde kendi devletimin de dahil olduğunu düşünüyor olmamdır. Ben bir vatandaş olarak bu cümleyi kurabiliyorsam bunun üzerine artık ne söyleyebilirim ki? Pisine pisine verilen bunca şehitten sonra ne diyebilirim ki? Başımız sağolsun mu? Vatan sağolsun mu? Hangi Vatan? TC mi? Bu millet o defteri 31 mart ve 10 ağustos tarihleri itibari ile kendi eliyle kapattı zaten! Şimdi hiç boşuna ağlamasın...

İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile çelik kapı mı yaptırsam, ruhsatlı silah alıp evde mi bulundursam vs.. gibisinden şeyleri düşünmeye başlamışsam eğer bu ülke çoktan ölmüş gömeni yok demektir... Yazık...

Karşıdakinin insan olduğunu nerden biliyorsun? Bence hayvandan farksız..

İşte böyle düşünüp karşıdakinin etnik kökenine bakıp masum olup olmadığına bakmadan saldırırsak o hayvanlardan farkımız kalmaz.. 2 taraf çıkıyor biri sakallı diye önüne gelene saldırıyor diğeri kürt diye... iki tarafında vahşice birbirine saldırması sonucu 30-35 ölü.. Bence burada karşı yok, PKK benim için ne kadar büyük tehlikeyse, nasıl bir terör örgütüyse, hizbullah da öyle bir örgüttür.

ölenlere Allah rahmet eylesin.adıyaman-batman-bingöl pkk'dan çok dincilerin tabanının yüksek olduğu yerler son olaylardan sonra eminim yabancı istihbarat örgütleri cirit atıyordur.g.antep'de ki olaylarda polisin olaya müdahale etmeyip iki tarafın birbirine silahla girmesini izlemesi de hayli garip!!!

bu olayların en sorumlu grubu akp partisine oy verenlerdir. ...... kaldırdıkları sözde cihan padişahı da bizi orta doğu bataklığına batırdı.

Bu saldırıyı PKK yanlılarının yaptığı kesin mi?

Bana sorarsan yapmadığı kesin ;) Yıllar önce Gaffar Okkan'ın öldürüldüğünde de ilk önce PKK'ya saldırılmıştı yıllar sonra Hizbullah'a hatta Jitem'in yapmış olabileceği sonucu ortaya çıktı

Bunlar daha iyi günlerimiz :red: O bölgede pis bir oyun oynanacağı çok belliydi. Bunun için yıllarca çalışmalar yürütüldü zemin hazırlandı. Şimdi de birileri düğmeye bastı. İşin kötüsü o bölgede oynanan bu pis oyunun içerisinde kendi devletimin de dahil olduğunu düşünüyor olmamdır. Ben bir vatandaş olarak bu cümleyi kurabiliyorsam bunun üzerine artık ne söyleyebilirim ki? Pisine pisine verilen bunca şehitten sonra ne diyebilirim ki? Başımız sağolsun mu? Vatan sağolsun mu? Hangi Vatan? TC mi? Bu millet o defteri 31 mart ve 10 ağustos tarihleri itibari ile kendi eliyle kapattı zaten! Şimdi hiç boşuna ağlamasın...

İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile çelik kapı mı yaptırsam, ruhsatlı silah alıp evde mi bulundursam vs.. gibisinden şeyleri düşünmeye başlamışsam eğer bu ülke çoktan ölmüş gömeni yok demektir... Yazık...

Aynen abi çözüm süreci diye içi boş bir aldatmaca yüzünden ülkede ki herkesin güvenliği tehdit altında.
Askere polise yetki yok hala çözüm sürecini sekteye uğratmayız diyorlar.
Tayyip bu oyunu 2009 da açılım başladığında devreye sokmuştu.
Baş örtüsü,din üzerinden yaptığı siyasetlerle oyları aldı ama aynı zamanda ülkenin anasını ağlattı.

memleketimide karıştırdılar, vatansever zazalar bi çıksa ortaya doğrar hepsini

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Umarım en kısa sürede huzur ortamına kavuşuruz. Allah kötülere, şer odaklarına fırsat vermesin.

Yok mu vatanini seven savunan ? Oyle cikip iki bayrak sallayip olmuyor ..
Illaki istiyorlar sokaga cikip keleslerle sokak sokak PKK leslerini temizliyeceksin..
Halk'i siniyorlar .. sonunda iyi bir patlak verecek ve tarih'e kazilacak ..

Polislermizi şehit eden teröristlerden 4'ü öldürülmüştü onlardan birisi bingölde milli eğitim müdürlüğünde çalışan bir memurmuş! İşte bunlar KCK idi, bizim ak haramiler KCK'lıları serbest bıraktılar birde üstüne KCK operasyonunu yapan polislerin peşine düştüler polislerin hayatını karartmaya uğraşıyorlar. AKP tam şeytansın sen tam şeytan pkk'nın istediğini yaparsın masumlara sataşırsın açık açık dinlediğini söyleyen ülkelere bişey diyemezsin ortalığı ateşe verenlere bişey diyemezsin, anca dövene elsiz sövene dilsiz ve gönülsüz olanlara sataşırsın!

Geri
Üst Alt