- 14 Haziran 2009
- 29.805
- 14.846
- 2.868
Bunlar daha iyi günlerimiz :red: O bölgede pis bir oyun oynanacağı çok belliydi. Bunun için yıllarca çalışmalar yürütüldü zemin hazırlandı. Şimdi de birileri düğmeye bastı. İşin kötüsü o bölgede oynanan bu pis oyunun içerisinde kendi devletimin de dahil olduğunu düşünüyor olmamdır. Ben bir vatandaş olarak bu cümleyi kurabiliyorsam bunun üzerine artık ne söyleyebilirim ki? Pisine pisine verilen bunca şehitten sonra ne diyebilirim ki? Başımız sağolsun mu? Vatan sağolsun mu? Hangi Vatan? TC mi? Bu millet o defteri 31 mart ve 10 ağustos tarihleri itibari ile kendi eliyle kapattı zaten! Şimdi hiç boşuna ağlamasın...
İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile çelik kapı mı yaptırsam, ruhsatlı silah alıp evde mi bulundursam vs.. gibisinden şeyleri düşünmeye başlamışsam eğer bu ülke çoktan ölmüş gömeni yok demektir... Yazık...
İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile çelik kapı mı yaptırsam, ruhsatlı silah alıp evde mi bulundursam vs.. gibisinden şeyleri düşünmeye başlamışsam eğer bu ülke çoktan ölmüş gömeni yok demektir... Yazık...