Bir Başkadır (Netflix)

Ula ben bunu ispanyol dizisi sanıyordum yav ''elite'' vs gibi bir şeydir diye izlememiştim, ingilizce kullandığımdan dizinin adı ethos gözüküyor gece başlayayım bari.

Bu netflix'in dil olayı sıkıntılı, Türkçe yapınca yabancı filmlerin adını da Türkçe yapıyor filmler birbirine karışıyor her filmin/dizinin adını anavatanının diline göre gösterme seçeneği olsa güzel olabilir.

İzlemedim netflix televizyon filan izlemiyorum panpa bir başkadır memleketime laf sokmaya çalışan bir kiboş iş gibi geldi başörtülü öykü filan 😂

Ülkenin temel sorunu işte bu "panpa" Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.

Ülkenin temel sorunu işte bu "panpa" Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
İyi de netflixten bilgi sahibi mi olunur ninnoş bir mecra ben 2015ten beri televizyon sahibi değilim cidden ne evimde ne işimde televizyon yok. Sıfır Bir için blutv almıştım onun dışında da bein filan hiçbir şey yok. Ninnil değilim ben ama Bir Başkadır'ın Bir Balkadır Benim Memlekete atıf olduğunu anlamayacak kadar da salak değilim ;) pampik

İyi de netflixten bilgi sahibi mi olunur ninnoş bir mecra ben 2015ten beri televizyon sahibi değilim cidden ne evimde ne işimde televizyon yok. Sıfır Bir için blutv almıştım onun dışında da bein filan hiçbir şey yok. Ninnil değilim ben ama Bir Başkadır'ın Bir Balkadır Benim Memlekete atıf olduğunu anlamayacak kadar da salak değilim ;) pampik
Üstat ninnoş ve ninnil kelimelerini açmanı rica edeceğim. Geçenlerde Reco Mahir'e ham çökelek zihniyetli demişti, forumun bir kısmının TMK'ya yergi döşemekten hoşlandığını değerlendiriyorum.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk bölümdeki vuruculuk sonraki bölümlerde düşüyor ama standart üstü bir yapım diyebiliriz.

Geri
Üst Alt