Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlemedim netflix televizyon filan izlemiyorum panpa bir başkadır memleketime laf sokmaya çalışan bir kiboş iş gibi geldi başörtülü öykü filanDiziyi izleyip de bu yorumu yaptıysan vay ki vay senin haline gerçekten. Yazık.
İzlemedim netflix televizyon filan izlemiyorum panpa bir başkadır memleketime laf sokmaya çalışan bir kiboş iş gibi geldi başörtülü öykü filan![]()
İyi de netflixten bilgi sahibi mi olunur ninnoş bir mecra ben 2015ten beri televizyon sahibi değilim cidden ne evimde ne işimde televizyon yok. Sıfır Bir için blutv almıştım onun dışında da bein filan hiçbir şey yok. Ninnil değilim ben ama Bir Başkadır'ın Bir Balkadır Benim Memlekete atıf olduğunu anlamayacak kadar da salak değilimÜlkenin temel sorunu işte bu "panpa" Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak.
Üstat ninnoş ve ninnil kelimelerini açmanı rica edeceğim. Geçenlerde Reco Mahir'e ham çökelek zihniyetli demişti, forumun bir kısmının TMK'ya yergi döşemekten hoşlandığını değerlendiriyorum.İyi de netflixten bilgi sahibi mi olunur ninnoş bir mecra ben 2015ten beri televizyon sahibi değilim cidden ne evimde ne işimde televizyon yok. Sıfır Bir için blutv almıştım onun dışında da bein filan hiçbir şey yok. Ninnil değilim ben ama Bir Başkadır'ın Bir Balkadır Benim Memlekete atıf olduğunu anlamayacak kadar da salak değilimpampik
Netflixe ninnil demiştim ama hemşoma değil üstatÜstat ninnoş ve ninnil kelimelerini açmanı rica edeceğim. Geçenlerde Reco Mahir'e ham çökelek zihniyetli demişti, forumun bir kısmının TMK'ya yergi döşemekten hoşlandığını değerlendiriyorum.
gunaydın panpaNetflixe ninnil demiştim ama hemşoma değil üstat
Sana da kamka 15 dakka önce kalktım iboyu gömmüşler izlemedim ama şerhimi koydum nasılsıngunaydın panpa
insanlardan hala ne istiyorlar anlamış degilimSana da kamka 15 dakka önce kalktım iboyu gömmüşler izlemedim ama şerhimi koydum nasılsın
İsteyen mahkemeye versin diyeceğim de zaten verdiler hem de 90lı yıllardainsanlardan hala ne istiyorlar anlamış degilim
ibo yaptıklarının cezasını coktan çekmiştir boşverelim
Konusu neymiş bu dizinin üstad?İsteyen mahkemeye versin diyeceğim de zaten verdiler hem de 90lı yıllarda