Bir Başkadır (Netflix)

Dizinin en çarpıcı ve kesinlikle en gerçekçi sahnelerinden biridir ve bundan Gürkan Hacır rahatsız olmuş.

Kesinlikle haklı değil. O kanalı izleyenlerin yüzde 90'ının tesettürlü insanlara bakışı aynen dizide yansıtıldığı gibi.
Saçmalamaktan imtina edelim, ocu faşist bucu faşist diye tuhaf tuhaf genellemeler yapıp eleştirdiğimiz kimselere benzemekten kaçınalım.

Kesinlikle haklı değil. O kanalı izleyenlerin yüzde 90'ının tesettürlü insanlara bakışı aynen dizide yansıtıldığı gibi.

Benim ve yanindaki herif uzerinden karakterize etmeyin demis ztn, halk tv ve izleyicileri dememis
Nihayetinde
Haksizsin
+Muhittinsin

Hayır kesinlikle haklı adam türban takan insnalara karşı düşmanmış gibi gösteremezsin adamı popülizm kasıyorsun şuan diziyi çok övmenden anladım zaten.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saçmalamaktan imtina edelim, ocu faşist bucu faşist diye tuhaf tuhaf genellemeler yapıp eleştirdiğimiz kimselere benzemekten kaçınalım.

İstediğinizi düşünebilirsiniz. Ama bu bir gerçek. Kendini aydın görüp halk TV'yi pusulası kabul etmiş solun cahilleri çok. Dizi zaten bu yüzden başarılı. Her iki tarafın uçlarını eleştirmiş.

İstediğinizi düşünebilirsiniz. Ama bu bir gerçek. Kendini aydın görüp halk TV'yi pusulası kabul etmiş solun cahilleri çok. Dizi zaten bu yüzden başarılı. Her iki tarafın uçlarını eleştirmiş.
Mesela diğer tarafın uçlarını a haber üzerinden veya rok üzerinden eleştirdiği bir örnek gördün mü şuan yapılan ötekileştirmeyi halk tv izleyenler veya orada program yapanlar katılanlar üzerinden yapamazsın burada ciddi kusurlular özür dilemeleri gerekiyor.

Yav Mahir bak uzun uzadıya cevap vermeyeceğim, biz burada eskiden her haltı konuşurduk o dönemleri hatırlayanlar bilir, CHP'nin ve bir takım ulusalcının saçma tutumundan ötürü CHP'yi boykot etmiş oy vermemiş bir insanım, hayatımın hiçbir döneminde başörtüsü yasağı vs gibi saçmalıkları savunmadım, bana o cenahın ahkamını kesme, konu bu da değil zaten Hayri ve Doğu yazmış ama hala başka yere çekiyorsun.

Ek olarak arada bir bana şakayla karışık egosu yüksek vs gibi göndermelerde bulunuyorsun ''istediğinizi düşünebilirsiniz. Ama bu bir gerçek.'' gibi bir cümle kurmadım hiç, bu nasıl bir egodur adama bak yav kendi düşüncelerini evrensel gerçeklik ölçüsü falan mı sanıyorsun sen ?

Son düzenleme:
Mesela diğer tarafın uçlarını a haber üzerinden veya rok üzerinden eleştirdiği bir örnek gördün mü şuan yapılan ötekileştirmeyi halk tv izleyenler veya orada program yapanlar katılanlar üzerinden yapamazsın burada ciddi kusurlular özür dilemeleri gerekiyor.

Dizide taraflar eleştirilirken medya-haber üzerinden temsilinde laik kesim kullanılmış. Bu bir belgesel olmadığı için diğer kesimi de a haber üzerinden eleştirelim dememişler; iyi ki...

Dediğin diğer tarafın uçları da "çukur" dizisini izlemesi, meryem karakterinin Nesrin Cavadzade'nin dizisini ağzını ayırarak izleyerek eleştirilmiş. Hakaret olduğunu kabul etmiyorum siz halk TV hassasiyeti gösterip hakaret edildi diye şu örneği veriyorum ki daha büyük hakaret Nesrin Cavadzade'nin Melisa karakteriyle dizisini izleyenleri "Total izleyici, yani gecekondu, Fakir, eğitimsiz, cahil olarak nitelendirmesidir.

Yav Mahir bak uzun uzadıya cevap vermeyeceğim, biz burada eskiden her haltı konuşurduk o dönemleri hatırlayanlar bilir, CHP'nin ve bir takım ulusolcunun saçma tutumundan ötürü CHP'yi boykot etmiş oy vermemiş bir insanım, hayatımın hiçbir döneminde başörtüsü yasağı vs gibi saçmalıkları savunmadım, bana o cenahın ahkamını kesme, konu bu da değil zaten Hayri ve Doğu yazmış ama hala başka yere çekiyorsun.

Ek olarak arada bir bana şakayla karışık egosu yüksek vs gibi göndermelerde bulunuyorsun ''istediğinizi düşünebilirsiniz. Ama bu bir gerçek.'' gibi bir cümle kurmadım hiç, bu nasıl bir egodur adama bak yav kendi düşüncelerini evrensel gerçeklik ölçüsü falan mı sanıyorsun sen ?

Sen niye üzerine alınıyorsun? Chp li gelenekten geliyorum ve senin gördüğün ulusalcıların alasını her dönemde gördüm. Ben de senin gibi CHP boykotu yapan biriyim. halk TV izleyicisi stereotipi var ve bu aynen dizide yansıtıldığı gibidir. Kimse kusura bakmasın. Kendini aydın görüp laik görüp eğitimli görüp fakiri aşağılayan cahil bir kesim var. Senin benim öyle olmayışımız bu kesimin öyle olmadığını göstermiyor.

Özele gel!!!

Sen niye üzerine alınıyorsun? Chp li gelenekten geliyorum ve senin gördüğün ulusalcıların alasını her dönemde gördüm. Ben de senin gibi CHP boykotu yapan biriyim. halk TV izleyicisi stereotipi var ve bu aynen dizide yansıtıldığı gibidir. Kimse kusura bakmasın. Kendini aydın görüp laik görüp eğitimli görüp fakiri aşağılayan cahil bir kesim var. Senin benim öyle olmayışımız bu kesimin öyle olmadığını göstermiyor.

Özele gel!!!
Gelmiyorum bundan sonra düşmanımsın.

16414.jpg

(Ne anlatıyor bu Mahir yaw)

Güzel kavgalar çıksın istiyorum
Seviye kasmayın kardeşim

Özele gel!!!
Sahte aydın gömleği giyenler kulak versin
Mesul diyen şu halkı yiyenler kulak versin
‘Hepimiz Ermeniyiz’ diyenler kulak versin
Kıbleye karşı yaptı alayınız çişini
Sizin gibi aydının 7’den 70’ini

Ruh sağlığınız için Belhanda fanı arkadaşla ikili tartışmaya girmeyin. Küfür edip, bloklayın. Çünkü laftan anlamıyor lahana.

Geri
Üst Alt