Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.808
- 94.881
- 4.978
Malum şahısın ölüm haberi geldiğinde umarım hala forum hayatta olur ve tepkilerini okurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum şahısın ölüm haberi geldiğinde umarım hala forum hayatta olur ve tepkilerini okurum
Bir İngiliz olarak teessüf ediyorum sevgili Oğuzcum.Köküne kibrit suyu! Bu İngilizler dünyanın en şeytani toplumudur. Her pisliğin altından çıkarlar.
kadın eceliyle ölüyor kaza değil saldırı değil yapacağınız işeHaftasonu premier lig maçları ertelenmiş.
Yas var. Biraz saygı.kadın eceliyle ölüyor kaza değil saldırı değil yapacağınız işe
maçlarda saygı duruşu yapılabilir en büyük erdemdirYas var. Biraz saygı.
Kraliçesini kaybetmiş bir milleti statlara çekemezsin.maçlarda saygı duruşu yapılabilir en büyük erdemdir
Yuh 14 yıl olmuş. O gün Kozahanda arkadaşımın işyerinde ipek eşarp kumaş falan aldı. Ben giremedim dükkana izin vermediler. Çünkü 1 hafta önceden hangi işyerine gireceği kaç dk duracağı kimlerle konuşacağı ayarlanmıştı. 15 metreden falan gördüm. O zaman bile yaşlıydı dedim bu karı fazla yaşamaz. Ama yaşadı.