Bir Gençlik Aşısı Önerisi-Hamza Hamzaoğlu

Ülkedeki yabancı futbolcu düşmanlığı , GS düşmalığıyla birleşince ortaya böyle miğde bulandırıcı şerefsiz tipler ortaya çıkıyor ,

daha üzücü olan devlet kanalı olan trt de bu şerefsizliklerin yapılması ,

adım gibi eminimki planlı programlı yapıldı , spikerin durup dururken konuyu açması ve öteki pavalı köpeğe paslaması plan ve programlıydı ,

ulan ne sinirlendim mübarek günde adamı zorla oruçlu oruçlu sövdürüyorsunuz ...

imPARAtor un yancısı,kebabçı çırağı,ırkçı,çapsızı bir de bizim takımın başında görmek istiyorlardı.Bu ve bunun gibiler bizden uzak,Allaha yakın olsunlar.ya da imparatorlarına

Sneijder hakkındaki düşünceleri değil asıl Türk futbolcusu hakkındaki düşünceleri dehşet verici.

Adam bildiğin, örnek yaşasınlar varsın futbol oynayamasınlar, aldıkları para helaldir yerlilerin gibi öküzce bir mantık güttü.

Tez Sino gönderilmeli. Birkaç yüzbin golü bile daha bulamamış. En azından toplamda 5 milyar maç oynamalıydı.

Her maç en az 40.000 km koşmalı en az o da...

Eee bunları yapmayan adamı ben ne yapatım;

BrUAj1FCUAI6Ybn.jpg

Sneijder de hatalı o şekilde demeç vermemesi lazım.

Türk futbolcu yapsa hayatı zindan ederiz ona.

Hamza Hoca'da gazı almış yürümüş, o da saçma.

Öneriyi yaptığımda böyle bir şey olacağını ise nereden bileyim.

Ne demiş Şıno

Bugunku konusmasin dan sonra kilit vurulabilir bu konuya.. Boyle kafalari basmayan adamlar bizden uzak dursun..

Turk oyunculari ovmesi tamamen guldurmece :D

Az kalsin az para aliyor diyecek, en kotusu 1.5 milyon euro aliyor, sozde en iyisi olan da 3 milyon euro (Avrupa da bunu kazanmalari icin yilda 5 milyon euro almalari lazim)

Çok sinirlendim ya.Hamza'nın oynadığı CL maçı kadar Sneijder'in CL'de golü var.Cins cins konuşuyor.

Sneijder de hatalı o şekilde demeç vermemesi lazım.

Türk futbolcu yapsa hayatı zindan ederiz ona.

Hamza Hoca'da gazı almış yürümüş, o da saçma.

Öneriyi yaptığımda böyle bir şey olacağını ise nereden bileyim.

Sneijder ne demişti? Bilmiyorum da...

Ha tamam Van Gaali reddetmeme olayi

N5

Bir insan ftyi yalamak uğruna nasıl bu kadar embesilleşir anlaması zor.

Hanzonun dedikleri:“Hollanda’nın altyapısı herkes tarafından biliniyor. Yıllardır oyuncu ihraç ediyorlar. Bizim oyuncuların eğitim anlamında eksikleri var ama bizim oyuncularımızın en azından aldıkları parayı hak eder yanları var. Zaten onlar bu eğitimi aldıkları için ülkemize geliyorlar. Bizim oyuncularımızdan 3-4 kat para alıyorlar. Ama o parayı hak etmek için acaba gerçekten gereğini yapıyorlar mı, onu düşünmek lazım.”

Galatasaray’daki Sneijder ile milli takımdaki Sniejder arasında fark var mı diye sorulduğunda Hamzaoğlu şunları söyledi:

“Galatasaray’da Hollanda’daki kadar koşuyor mu acaba? Burada adam kovalıyor, basıyor, savunmaya geliyor ama Galatasaray’da sadece ayağına top geldiğinde oynuyor. Her şey bu kadar basit değil.”

Tepetaklak

türk futbolunun en büyük sorunu yeteri kadar yabancı hayranı olmamamız. olabildiğimiz kadar yabancı hayranı olmamız lazım.

Asla ve asla klubün kapısından sokulmamlıdır , vizyonsuz akıl yoksunu kin güden yorumlarda bulunan bir futbol fakiri hamza.türk futbolcularını övmesi tam bir gaflet örneği

Sent from my iPad using Tapatalk

Milli takımdan tabi ki memnunum.

G.Saray'da oynarken topu 3 defa doğrultmadan pas veremeyen isimler ile oynuyorum. Bu Hollanda'nın başarısını gösterir gibi bir şey demiş.

Bunu bilmiyordum bak. İyi demiş aslında ama bizim Türkler Sampiyonlar Ligi kupası ve en iyi oyuncusu ödülünü almış, tecrübeli bi isimden eleştiri kabul edip kendilerini geliştirmeye çalışmak yerine bu laflardan dolayı o tecrübeye sahip bi oyuncuya tavır alacak kadar sığ görüşlü olduklari için söylediği sözler kendi zararına olur.

N5

Adam sallamak için olmayan şeyleri de abarttı. 1 soru sordu cevap veriyim.

Galatasaray'da Hollanda milli takımında koştuğu kadar koşuyor mu ?

Evet koşuyor. Ama bana kalırsa da koşmaması lazım. Koşsun diye almadık onu.

Birde diğer oyunculara göre 3-4 kat para almıyor. Yerce diye abartmanın anlamı yok.

Geri
Üst Alt