Bir Gençlik Aşısı Önerisi-Hamza Hamzaoğlu

A Spor Hikmet K yı baya övüyordu çok başarılı olur dıyordu
şimdi aynı şeyler Hamza H için söyleniyor :asd:

Kulübü dışarıdan ft yönetiyor belli ki.

Gelecek vaat etmiyor değildi ama Sneijder'i sadece koşup koşmama üzerinden (Adam o turnuvanın en çok koşanıydı son maça kadar Galatasaray'da da koşu mesafesi gayet iyi) değerlendiren birine ihtiyaç yok.

Terim'den kurtardık paçayı, şimdi de yancısı mı gelecek ?

İlk işi wesi kadro dışı bırakmak olur.Burak ve selcuk en gözde oyuncuları olur.Bu yönetimden beklerim böyle bir hamle.Zaten işlerine gelir wesi de ocakta gönderirler.

Bu geri kafali Selçuk&Burak efendileri Akhisardaki oyuncular gibi kosturacagini saniyor. Sneijder aldigi parayi hak etmiyormus. Allahin Hamzasi iste nolacak.

Bu geleceğine teknik direktörsüz oynayalım daha iyi.

Ahmet çakar vol 2; (Ahmet baba senaryoyu yazar:D)

"Bir sonbahar akşamı Galatasaray'ın bazı çakal (bu bildiğiniz hayvan değil ben onu kurnaz manasında sölüyorum bu kanunen suç değil) yöneticileri camiadaki havayı koklamış ve mayıs ayındaki seçime dair bazı planlar yapmaya başlamışlardır. Kendileri Galatasaray'a başkan olup, zamanında teneke bağlanıp gönderilen Terim isim arkadaşı da takımın başına getirip yollarını bulmanın planları içerisindedirler. Çok sevdikleri evlatları Selçuk-Burak gibi oyunculara sahip çıkıp, Sneijder gibi zamanında Terimin ayağına bağ olan yabancıları postalamak için gün saymaktadırlar. Bu süreçte de geçici olarak sezon sonuna kadar Hamza hamzaoğlu takımın başına getirilip, sezon sonu Terimin yardımcısı olması planlanmaktadır tabiki. Bakalım hep beraber bekleyip göreceğiz.."

Prandelli vol 2 olur. Hamzaoğlu trantelli sonra ver elini boğaz köprüsü

Şu konuyu gördükçe sinirim zıplıyor.

Ahmet çakar vol 2; (Ahmet baba senaryoyu yazar:D)

"Bir sonbahar akşamı Galatasaray'ın bazı çakal (bu bildiğiniz hayvan değil ben onu kurnaz manasında sölüyorum bu kanunen suç değil) yöneticileri camiadaki havayı koklamış ve mayıs ayındaki seçime dair bazı planlar yapmaya başlamışlardır. Kendileri Galatasaray'a başkan olup, zamanında teneke bağlanıp gönderilen Terim isim arkadaşı da takımın başına getirip yollarını bulmanın planları içerisindedirler. Çok sevdikleri evlatları Selçuk-Burak gibi oyunculara sahip çıkıp, Sneijder gibi zamanında Terimin ayağına bağ olan yabancıları postalamak için gün saymaktadırlar. Bu süreçte de geçici olarak sezon sonuna kadar Hamza hamzaoğlu takımın başına getirilip, sezon sonu Terimin yardımcısı olması planlanmaktadır tabiki. Bakalım hep beraber bekleyip göreceğiz.."
Sen mi uydurdun bunu?

Sağlamsa Lassa

konuyu açan adam sitenin Kahin ve Büyücüsü galiba :D ne yazdıysa tuttu valla...

Evet Mancini ayrıldığından beri çokça isimle adımız anıldı ama hiç biri ile nihai aşamaya gelemedik.

Lucescu ile kalbimiz kırıldı, Tuchel ile romantik duygularımız kabardı ama o da olmadı.

Bundan sonra gördüğüm kadarı ile madem ismi geçen isimler bizi memnun etmiyor en azından Akhisar da çok iyi işler yapmış, baskılı ve tempolu bir oyun oynatmış gerçek Galatasaray'lı ve bu kulube geçmişte hizmet etmiş bu kardeşimizi kulübe kazandırmaya ne dersiniz?

images

Yardımcı Antrenör olarak da yine kulübün içinden yetişmiş o havayı ve Florya'yı bilen çok sevdiğimiz

[attachment=11236:upload_2014-6-24_15-50-9.jpeg]

hocamızı görmek isterim ben şahsen.

Ek olarak Abdürrahim Albayrak'da bu kulübe geri döndürülmeli.

Saygılarımla,

EDIT : Milli takım demeyin hiç. Yardımcı T.D'lüğü tercih edecekse zaten kilitletiriz başlığı zevk ile.

ay lav yu hocam sen misin?

Geri
Üst Alt