Bir İstikrar Abidesi: Selçuk İnan (K)

selçuk'u devre arası çine 5-6ya satsak hertha vladimir daridayı bize verirmi acaba o tarz dinamik bir oyuncu alma zamanı geldi sleçuk yerine
O tren çoktan kaçtı. Hertha'ya gitmeden önce Freiburg'un düşmesi kesinlendiğinde almamız gerektiğini yazmıştık Transfer Nöbetinde Ömer ile ben.

Berlin en az 10 Milyon ister, ki bu da iyimser bir yaklaşım. Bırakma gibi bir niyetleri yok ama 15 Milyona elden çıkarırlar diye tahmin ediyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Başlığı ironi zannettim gerçekmiş . Enteresan.

Ömrü bitmiştir, hizmetlerine saygı sonsuz , amaçsızca savunmanın , bir kalıba sokmanın anlamı yok pili bitti .

Aydının hesabı hacklendi, şu an kontrolu antu modlarindan birine ait

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

100 defa yazdık bize değil fenere gitseydi şuan 4 şampiyonluk önde olurlardı bizde öyle mölün mölün bakardık arkalarından.

Sanirim sen de en büyük Selcuk yalayicisi olan Mehmet Demirkol gibi Selcuku "türk futbolunun tarihini degistiren adam" olarak görüyorsun.

Sanirim sen de en büyük Selcuk yalayicisi olan Mehmet Demirkol gibi Selcuku "türk futbolunun tarihini degistiren adam" olarak görüyorsun.

Evet sen görmüyorsan bence bir kere daha düşünmelisin. O sene eğer Selçuk bize değilde Fenere gitseydi şampiyon olamazdın ve bir sene sonra sneijder drogba da gelmezdi fenerin formasının üzerinde HALLEY in değil gerçek yıldızlarını görürdün kardeşim. Maksat kader değiştirmekse evet değiştirmiştir hem transferiyle hem o sene ki müthiş oyunuyla.

Geri
Üst Alt