Sercan Etlioğlu
Yeni Üye
- 4 Aralık 2015
- 48
- 15
- 158
Kaç golü penaltıdan onu da yazmak gerekir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı çıkmak istemezdim böyle bir konuda ama maalesef tabela taraftarı olmadığımız için dediklerimiz gerçekleşmiş, bunu görmemek için çaba sarf etmek gerekirdi ama neyse. İlginçtir ki Selçuk'un o zaman ki şakşakçıları, şimdi Belhanda - Sneijder değişimini pozitif diye yutturma çabasında, umarım en azından bu kez onlar haklı çıkar ama çok zayıf.
Selçuk'a saygı duymuyorum açıkçası. Sabri daha değerlidir gözümde, futbolculuk olarak değerlendirmiyorum bunu. Fener maçında formayı çıkarttığı an benim için bitti, kendisi futbolcu olarak da bitik zaten tüm bunların üstüne kirli işler çevirmesi, benim nazarımda hiç bir şey hak etmiyor zaten parasal olarak hak ettiğinden fazlasını kazandı manevi olarak da hiç bir zaman Galatasaray kaptanına yakışacak bir duruş sergilediğine ben şahit olmadım, silik diye efendi olarak pazarlanabiliyor ancak. Mücadele etmek, hırs, azim vb. yönleri olmadığı için nasıl bir sporcuysa efendi oluveriyor işte napalım.Selçuk ile ayrılırken de iyi ayrılmak lazım yalnız. Taraftarın bu konuda da çirkinleşmemesi lazım. Her ne kadar fiziken aşırı bir gerilemeye girse de emeği olan böylesi adamların ayrılığı iyi olmalı. Sneijder olayında yönetim ve hoca densizliği burada yaşanmamalı.
Şimdi sövenler hepiniz buradaydınız.
Bu senede 36 maç 6 gol var ilk mesajı güncelleyelim lütfen. Asistleri yazmıyorum bile sonuçta asist yapıyor da ne oluyor hepsi gol mü oluyor
Bu arada kazanılan kupa sayısı da 10 oldu lütfen ekleyelim.
Kas sakatlığı bile yok maşallah, tam bir profesyonel, bu senede Tudor'un ağır idmanları ile 40 maç üstü geçireceği bir sezon bekliyorum. Kupa sayısına da en az 2 ekleme tabii ki.
NOT: Sebeplerini kendi sayfasında yazdığım son 2 sezon ki performansında bende kimse gibi memnun değilim o ayrı mesele. :H
Evet başlığı hortlattığıma göre şimdi saldırıya başlayabilirsiniz. :atess:
![]()
Kaç golü penaltıdan onu da yazmak gerekir.
Selçuk'a saygı duymuyorum açıkçası. Sabri daha değerlidir gözümde, futbolculuk olarak değerlendirmiyorum bunu. Fener maçında formayı çıkarttığı an benim için bitti, kendisi futbolcu olarak da bitik zaten tüm bunların üstüne kirli işler çevirmesi, benim nazarımda hiç bir şey hak etmiyor zaten parasal olarak hak ettiğinden fazlasını kazandı manevi olarak da hiç bir zaman Galatasaray kaptanına yakışacak bir duruş sergilediğine ben şahit olmadım, silik diye efendi olarak pazarlanabiliyor ancak. Mücadele etmek, hırs, azim vb. yönleri olmadığı için nasıl bir sporcuysa efendi oluveriyor işte napalım.