Bir İstikrar Abidesi: Selçuk İnan (K)

Selçuk, Pirlo tarzı adam. Geriden oyun kurmaya yarayan bir oyuncu. Selçuk'un daha fazla ön plana çıkması için etrafında çok canlı adamların olması lazım. Sadece ortasaha değil, bekler de cannavar olmalı.

Selçuk iyi bir kaptan aynı zamanda. Geçen yıl ve bu sene ilk dönem kötüydü ancak ikinci yarı takımı sırtlanan isimlerdendi.
İyi kaptan görmesek inanacağız, yapma Allah'ını seversen.

+Pirlo'nun etrafını bi düşünelim. Marchisio, Pogba, Vidal, Lichtsteiner, Evra(?). Selçuk'un ön plana çıkmasını gerektirecek bi durum yok. Varsa da bize lüks.

çok yetenekli olduğu bariz.tekniği,şutları...biraz daha agresif olmalı fatih abinin dediği gibi.kendine iyi bakmalı,daha hareketli olmalı saha içinde.
Oo sergencim nasılsın tebriklerimi almışsındır umarim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son maclarda bisey veremedi ama kardesim suc onda degil melomuz gidince adam ileri gidemiyor zira melonun mevkiisinde oynicak adam olmadigi icin güven acisindan cikmiyor

niye melo gıdınce 10 kısımı oynuyor gececeksınız bu ayakları 2 metre yanındakı adama pas atamıyor bu adam mental olarak bitmiş herşeyde düşüyor geciniz gecinizzzzzzzzzzz

niye melo gıdınce 10 kısımı oynuyor gececeksınız bu ayakları 2 metre yanındakı adama pas atamıyor bu adam mental olarak bitmiş herşeyde düşüyor geciniz gecinizzzzzzzzzzz
sen önce fenerli dedigin küfürü geri cek senle güzel güzel konu hakkinda fikir alisverisi yapalim

Yerlerde sürünmekte, yan pasta ve geri pasta gerçekten istikrar abidesi. İnşallah Çolak gibi bu da gider. Yerli leşlerin hepsinden kurtulmak gerek.

Melo ve Topal gibileri tercih ederim. Dzemaili'yi de ne kadar izledik de yorum yapıyoruz. Bence buna verilen forma ona verilse, daha kötü olmayacağını düşünüyorum.
ya kardesim onu yolla bunu yolla tamam kötü bu ara ama bi 11i bi yapalim as kadrosu olsun bakalim ama sunu unutmayin bir takimda yedekleri bile is yapmali o yüzden ben emrenin gitmesine karsiydim bedava gitti, selcukudami bu sekil kaybedelim?

Selçuk'un beş sezonunu kendi açımdan özetlersek. İlk iki sezon Melo ile birlikte takımın saha içi lideriydi ki ilk sezon iki futbolcunun gol sayısı 25 idi. Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra bu kimliğini kaybetti biraz. Mancini döneminde vasatın üstüne nadiren çıktı. Prandelli döneminde dibe vurdu ki o dönem takımda Melo haricinde iyi oynayan kimse yoktu. HH gelişiyle tekrar dirildi. Son şampiyonlukta çok etkili oyunları olmuştu. Misal Kasımpaşa maçını hatırlıyorum. Bize şampiyonluğu getiren maçlardan bir tanesi. Saha içinde Sneijder'le birlikte oyun için liderliğini o kadar güzel paylaşıyorlardı ki. Kıssadan hisse; Selçuk'un 5 sezonda çokça eksileri de olduğu aşikar ancak teraziye koyduğumuz vakit artıları daha ağır basar.

ya kardesim onu yolla bunu yolla tamam kötü bu ara ama bi 11i bi yapalim as kadrosu olsun bakalim ama sunu unutmayin bir takimda yedekleri bile is yapmali o yüzden ben emrenin gitmesine karsiydim bedava gitti, selcukudami bu sekil kaybedelim?

Kaybedelim hiç sorun değil. Yahu bu adam 1 sene top oynadı. Gerisi boş, süründü durdu. Çuvalla da para alıyor. Galatasaray seviyesinde değil. Yabancı sınırı kalkmış biz hâlâ yerli leşlerle uğraşıyoruz. İyi Selçuk kalsın, Sabri kalsın, Umut kalsın, Semih kalsın. ŞL şampiyonu bile oluruz bu kadroyla..

Geri
Üst Alt