- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Selçuk anca çine gider ordada burak gibi oram ağrıdı buram ağrıdı der en fazla.
Sizi iyi patates yapacak bekleyin sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk anca çine gider ordada burak gibi oram ağrıdı buram ağrıdı der en fazla.
Melo arkasini toplamiyordu. Selcugun posisyonu cok kosmasini gerektirmiyor ama Melo gidince cok kosmak zorunda kaldi arkadan top getirecek birisi kalmadi Selcuk aldigi toplari dagitmakla gorevli ama arkadasinda saglam bir libero olmazsa bunu yapmasi cok zorlasiyor cok geriden top aliyor ve orda istedigi gibi dagitamiyor topu bunu bir kere kafana sok. Futbolda posisyonlarin gorevlerine bir bakmani oneririm sana. Melo varken adam rahatti topu kolaylikla dagitabiliyordu ama gidince bunu yapamadi ondan sizde adami yediniz yani sizin gibi taraftar.
kurduğun cümlelerin hiçbir anlamı yok çünkü melo'nun rakibi ısırdığı zamanlarda da bunu izledik bunu kafana sok !
yani farazi konuşmuyoruz gördüğümüzü anlatıyoruz. ...adam ilk sezonda iyiydi sonra şöhret oldu sonra aysal yüzünden kontratı kapınca hepten postu serdi.
denk getirirse bir frikik golü ya da ayda yılda bir penaltı ...
başka da pek işe yaradığı yok artık ...
yana pas geri pas .
fenerdeki gibi çift ön libero bile oynasak bu adam yine değişmez.
He yaw he herseyi siz biliyorsunuz Selcuk kotu tamam ama sizi Patates edecek bundan emin olun.
melo gidince zaten orta sahamız iyice patates oldu ..selçuk'un foyası iyice meydana çıktı .
yaşı da ilerliyor asıl patatesi bundan sonra göreceğiz maalesef.
az buz da para aldığı yok . bir dünya ödüyoruz buna .
karşılığında modriç performansı beklediğimiz yok ama bu kadarına da yazık ...
ha dediğin gibi bizleri utandırırsa emin ol sevinirim .
Foya degil o anlaman kitmi senin yoksa ben mi anlatamiyorum onceki mesajimda yazdim git oku birdaha.
senle her iddiasına girerim ki selçuk bizde değil fenerde çift ön liberolu sistemde rahat rahat da oynasa pek değişiklik olmaz. çünkü miadını doldurdu artık .
bu adamın tek ön liberoda harika işler yaptıgı koca bir sene örneği var.
Canin patates mi çekti.
hamit de kaç tane kupa kaldırdı o da efsane o zaman.![]()
şu selçuk'un yerine adam gibi box to box gelsin , biz yıllarca renksiz tv ile film seyretmişiz diye uyanırsınız.hamit kaç maç yapmış ne katkı vermiş bir ona bak istersen aynı kafayla Eray-Tarık-Salih herkese yazabilirsin bu mesajı. İlk mesajı okumanı tavsiye ederim.
şu selçuk'un yerine adam gibi box to box gelsin , biz yıllarca renksiz tv ile film seyretmişiz diye uyanırsınız.
Selçuk'u iyi gösteren yerinde oynayacak elimizde daha kaliteli bir oyuncu olmaması.diarra ve josue gelse selçuk'un kadroya girmek için it gibi koşması gerektiğini hepimiz biliyoruz.
ayrıca benim için Galatasaray formasını çıkartıp taraftara atar yapan adam hiçbir zaman efsane olamaz.
hamit de kaç tane kupa kaldırdı o da efsane o zaman.![]()