Bir Saat Sekse Şampiyonlar Ligi Finali!

Berk Kaya

Tecrübeli Üye
Şampiyonlar Ligi finali öncesi, bir kadının sevgilisinin de rızasıyla internete verdiği ilan çok konuşuluacak.

Dünya bu haberi konuşuyor! Şampiyonlar Ligi finali adım adım yaklaşırken İspanya'dan gelen haber gündemi sarstı. Bir kadının sevgilisinin de onayıyla internete verdiği ilan ortalığı yıkıp geçirecek! İlanın içeriği ise herkesi şoke etmeye yetti.

Final öncesi olay

24 Mayıs'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali biletleri satışa çıkar çıkmaz saatler içinde tükendi. Fakat Real Madrid-Atletico Madrid derbisine sahne olacak bu karşılaşma için İspanyol taraftarların umudu tükenmiyor.

Bu maça gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı. Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin."

Bu olay tüm dünyada büyük yankı yaratırken, çiftin istedikleri bileti bulup bulamayacağı merak konusu oldu.

final_ilan.Jpeg

3puan.com

Domuz etinin zararları işte :rolleyes: :)

[attachment=9910:sahin-k.jpg]

Elinde biletleriyle geliyor :smiley_simmons:

Ekli dosyalar

• sahin-k.webp
    sahin-k.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 750
SEKS i sekmek fiili olarak algıladım, yarım saattir cümleyi anlamaya calısıyordum

Foto var mı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

final maçının bilet fiyatı en düşük 1750 €.sana o bileti verip 1 saat vuranda adam adam değildir zaten.türk parasıyla 3.500 - 4.000 bin liralık neyin varki bunu göze almışsın kardeşim ? :) kusursuz olman gerek

Resmen ilan vermis. (Erkek arkadasi da kabul etmis)

wuuuuuuuuu sanirim ispanyol kizlar Emre Inani istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dünya yozlaşmanın dibine vurmuş yeminle.

İnsan olmak gerek vesselam boşuna dememişler insan olmak ayrı şey kendini insan sanmak ise apayrı.

hahahaaaaaa

dunyanin civisi cikmis

Bosuna gavur demiyoruz bunlara !!

Ailece grup seks yapanlar bile var, 15 yasindaki kiz babasi ve annesi evdeyken eve erkek arkadas alir onlarin onunde seks yapar

sasirmadik yani bu habere

Okumak: sana egitim saglar

Batilasmak: ozgur oldugunu dusunursun, istedigini yaparsin

Laiklik: Kimseye bagli olmadigini dusunursun, kisacasi bagimsiz

DIn: Ahlak, seref, onur, saygi, insanlik ogretir insana!

Bir insanin kisilik/karakterin olusumundaki en buyuk faktor DIN`dir!

Allahuuu akber.. elhamdullah muslumaniz.. :):):)

hahahaaaaaa

dunyanin civisi cikmis

Bosuna gavur demiyoruz bunlara !!

Ailece grup seks yapanlar bile var, 15 yasindaki kiz babasi ve annesi evdeyken eve erkek arkadas alir onlarin onunde seks yapar

sasirmadik yani bu habere

Okumak: sana egitim saglar

Batilasmak: ozgur oldugunu dusunursun, istedigini yaparsin

Laiklik: Kimseye bagli olmadigini dusunursun, kisacasi bagimsiz

DIn: Ahlak, seref, onur, saygi, insanlik ogretir insana!

Bir insanin kisilik/karakterin olusumundaki en buyuk faktor DIN`dir!

Allahuuu akber.. elhamdullah muslumaniz.. :):):)

The bomb has been planted

Eylem stadta yapılacaksa daha çok ses getirir. ;)

goog goool sesleri :D

Geri
Üst Alt