Aslan Ergun
Kırmızı Üye
- 4 Şubat 2011
- 2.391
- 2
- 998
Önceki mesajı ben yazmadım la![]()
Sen derken diger kisiye kinayen diyorum yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceki mesajı ben yazmadım la![]()
Döveriz?Yalnız çocuk cinayetlerinin son zamanlarda bu kadar haber olmasının altından başka bir şey çıkacak gibi geliyor. Çünkü idam diyerek ve bunu hiçbir insanın karşı koyamayacağı çocuk masumiyeti üzerinden aktararak dikkatleri iyice yoğunlaştırdılar oraya. Yine ne oyunlar dönüyor bakalım..
Hmmm evet evet we are the bestttt, we are the sampuannnnn
Once bir kendine bakican, senin medeniyetin kaç karis ondan sonra elaleme salliycan. Eyvallah su sununkinden daha iyi felan demiyorum, ama kapinin onunu bir temizle hele.
Barış Gelini’ne tecavüz etti, boğdu, çalılara attı!
- En son 31 Mart’ta Gebze’de görüldükten sonra önceki gece cesedi bulunan İtalyan sanatçı Pippa Bacca’nın katili işsiz bir sabıkalı, üstelik 2 çocuk babası çıktı.
Barış için gelinlik giyerek otostopla İsrail’e giden Bacca’yı Gebze’deki bir benzinciden kamyonetine alan cani, cinayeti soğukkanlılıkla anlattı...
O cesur bir sanatçıydı. Kanlı savaşlarla çalkalanan dünyaya barış mesajı vermek için uğraşıyordu. Sanat dünyasında ‘Pippa Bacca’ olarak tanınan 33 yaşındaki Guiseppina Pasqualino di Marineo işte bu amaçla yola çıktı. Kendisi gibi sanatçı olan arkadaşı Silvia Moro ile birlikte gelinlik giyerek, 8 Mart 2008’de Milano’dan başladı yolculuğuna. Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden otostop yaparak İsrail’e gitmeyi hedefliyorlardı.
Türkler’e güveniyordu
Milano’dan İstanbul’a kadar otostopla gelen Pippa Bacca ile Silvia Moro, burada Tel Aviv’de buluşmak üzere ayrıldı. Milano’daki en iyi arkadaşları Türk olan Pippa Bacca, 19 Mart’ta “Türkleri çok seviyorum. Onlara güveniyorum” diyerek, arkadaşına ayrı ayrı yola devam edebilecekleri önerisini sundu.
![]()
Tecavüzcü, tacizci heryerde var Türkiye'ye özel bir konu degil. Biz bruada yasadigimiz icin hep bu tür olaylari okuyoruz, ama baska ülkelerde daha beter olaylar oluyor. Ben zaten medeniyetten bahsederken genel anlamda söyledim o sözü.Türk medeniyeti ile avrupa medeniyetini karsilastiracak olursak bati ezilir. Daha 100 sene önce yikanmasini bilmiyorlardi, günümüzde halen tuvaletlerden cikinca ellerini, kicini yikamiyorlar.
O değil de bu konu tecavüzcülere kada nasıl geldi anlamış değilim. Şimdi öyle bir şey söylemişsiniz ki, Bu çifti yadırgayan insanlar sanki tecavüzcü, sen önce kendine bak ondan sonra bu adamları yargıla dermişsiniz gibi olmuş.
Yuh diyorum. Yani kız arkadaşım da olsa, başka bir şey de olsa bir bilet için başka birisiyle yatmasına göz yummak bize göre değil. Bunu normal karşılayanları da anlayamıyorum.
hahahaaaaaa
dunyanin civisi cikmis
Bosuna gavur demiyoruz bunlara !!
Ailece grup seks yapanlar bile var, 15 yasindaki kiz babasi ve annesi evdeyken eve erkek arkadas alir onlarin onunde seks yapar
sasirmadik yani bu habere
Okumak: sana egitim saglar
Batilasmak: ozgur oldugunu dusunursun, istedigini yaparsin
Laiklik: Kimseye bagli olmadigini dusunursun, kisacasi bagimsiz
DIn: Ahlak, seref, onur, saygi, insanlik ogretir insana!
Bir insanin kisilik/karakterin olusumundaki en buyuk faktor DIN`dir!
Allahuuu akber.. elhamdullah muslumaniz..![]()
ozaman bilmiyorsunuz ehhee
avrupada yasiyorum
hem amerikalilar hemde bati avrupalilar mouse diyor o iki bacagin arasindaki tunele![]()
. Daha 100 sene önce yikanmasini bilmiyorlardi, .
hahahaaaaaa
dunyanin civisi cikmis
Bosuna gavur demiyoruz bunlara !!
Ailece grup seks yapanlar bile var, 15 yasindaki kiz babasi ve annesi evdeyken eve erkek arkadas alir onlarin onunde seks yapar
sasirmadik yani bu habere
Okumak: sana egitim saglar
Batilasmak: ozgur oldugunu dusunursun, istedigini yaparsin
Laiklik: Kimseye bagli olmadigini dusunursun, kisacasi bagimsiz
DIn: Ahlak, seref, onur, saygi, insanlik ogretir insana!
Bir insanin kisilik/karakterin olusumundaki en buyuk faktor DIN`dir!
Allahuuu akber.. elhamdullah muslumaniz..![]()
Büyük ihtimal bi hayat kadını buldu.Verdi eline 250-300 € bileti ucuza getircek aklı sıra:stupid:
Swinger çiftler Türkiye'de bile bayağı yaygın. Kendi eşi de olabilir yani.
olabilir tabiki de.Ama inandırıcı gelmedi bana