Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

Hani diyorlar ya, bizim yüzümüz ne zaman gülecek, niye hep ölüm kalım maçlarında hep kaybeden oluyoruz, kusura bakmayın kuş kardeşlerim, hak yiyenin yüzü gülmez, hem hak ye hemde üzerini örtüp cezasını çekmeden yoluna devam et. Yok öyle olmuyor işte rabbim müsade etmiyor size. Önce bir kabullen dürüstçe çekin cezanızı ondan sonra bak nasıl herşey yoluna giriyor göreceksiniz.

Senelerdir kafa seyediyorlar, bizim başımıza gelen Galatasarayin başına gelmedi, otobüsü kursunladilar, kumpas kurdular, son dakika şampiyonluk gitti, Denizli'ye tesvik ödediler vs vs. Muazzam mağduriyet yaratıyorlar. 2011de süreci çok yakından takip eden biri olarak he deyip geçtim, çünkü bu cümleleri kuran kişilerle muhabbete girmemem gerektigini öğrendim. 27 yıl önceki yanlış taç atışını anlatmaya başlıyor 20-30 yaşındaki kişiler. Daha yaşlılar kahve ağzıyla hakan şükür vs diyor. Uefada da dünya kupasinda da feto mu vardı diyorum, onu bilememle gecistiriyorlar. Yormuyorum artık kendimi.

Hamsilerde bu belgeseli izleyip biraz motivasyon kazanmış olsa bari. Birde şimdiki çakma mematinin yaptıklarına bak

Belgesel işe yaramış gibi. O penaltı pozisyonunu vermemelerinin başka açıklaması olamaz. Hemde karıköyde

Evet bugün yapıyı gördük işte. İt sürüsü bunlar it

Geri
Üst Alt