Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

Alın size çok ahlaklı eğitimli modern Türkiyedeki Türk Taraftarları.

Gurbetçilere bok atarken iyidi..
Genellendirme fln..

Son düzenleme:
Isin aslini astarini ogrenmeden ezbere yorum yapmak cok sacma.
Neticede giden bir can. Kim oldugu onemli degil.
Yine de insan insallah bizimkiler yapmamistir diye dusunmeden edemiyor.

Kim yaptı bilemem ama olaydan bağımsız yorumlarda sanki sırplar pislik de biz çok temizmişiz gibi yorumlar var.. Sırplardan altta kalır yanımız mı var? Twitter'da falan yorumları okuyorum 10 mesajdan 9'u Irkçı, faşist ve insanlık dışı.. İsrail'i eleştiriyoruz, sövüyoruz Filistinlilere yaptıkları için, bugün ellerine silah versen ve İsrail'i işgal etmiş olsan onların yaptıklarının aynısını yapacak tonla insan var bu ülkede.. Sonra biz şöyleyiz böyleyiz en önemlisi Müslümanız diye geçiniyoruz... Hadi ordan

Bu ülkenin insanları irkcidir. Nokta.

Vay anasina vay

Gurbetciler mesale atarken ortaligi yik 20 sayfa kufur et

Ama istanbullu adam bicaklasin

3 sayfa

Vay efendim vay

Galatasaray taraftarı şimdi de gurbetçi - yerli olarak mı bölündü? Neyin kafası la bu.

Bunlarin taraftar profiliyle bizimki ayni ne yazik ki.Dun bir Turkte olebilirdi.Taraftarligin ne oldugunu bilmeyen adamlar ne yazikki su maclara en cok giden adamlar.Gurbetci arkadaslarin satasmalarina gelince statta takimina nasil destek olunur dun gormuslerdir heralde.

Oldurenleri hemen turk yapmislar baska zaman zirlayip dururlar ama hrkes turk deil tmmi diye:\ boyle durumlarda lazi cerkesi kurdu arabi tek kimlikte birlesiyor:\ foşik törkler cönayöt öşledü!!

FBJK şike kardeşlerinin yine algı operasyonu yapıp ölen taraftarı bizim üstümüze atması da ilginç. Şike olayından sonra adamlar öyle bir duruma geldiki Galatasaray maçında bir sivrisinek ölse hemen hurra saldırıyorlar.

Sanmıyorum ben kendi aralarında kavga ettiklerini. Bizim şerefsiz sifatsizlar yapmıştır. 1 değil 2 değil.
Emniyet bence yaptığı açıklamayla olayın üstünü kapatmaya çalışmış.

Bazen hayret verici mesajlar okuyorum ve şaşırıyorum.

Sanki bütün insanlar aynı fabrikada üretilmiş gibi herkesin aynı olması beklenilen saçma bir ülkeyiz.

Hani yapan eğer bizdense(biz başkası ayrımı yok) bu zihniyet yolda yan baktı bıçak sapladım denilen çürümüş bir zihniyet ne bekliyorsunuz.

Ha sevinen embesil kuşgillere gelince. Sizin sahanızın ortasında bıçakla dolanan rambonuz vardı onunla övünüyordunuz. Mal geldiniz mal gideceksiniz.

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama[/h]
21 Kasım 2014 Cuma akşamı Erkek Basketbol Takımımızın Kızılyıldız’a karşı oynadığı Euroleague karşılaşmasından önce Abdi İpekçi Spor Salonu’nun dışında, sokaklarda, Kızılyıldız taraftarlarınca başlatılan olaylar kamuoyuna intikal etmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, Sırbistan vatandaşı Marko Ivkovic’in bu olaylar sırasında hayatını yitirmesinden dolayı duyduğumuz derin üzüntülerimizi bildiririz.

Olay ile ilgili, emniyet güçlerimiz gerekli bütün araştırmaları yaparak, kamuoyunu aydınlatacaktır. Adli bir vaka olan bu olayın Galatasaray Spor Kulübü ve taraftarlarıyla bir ilgisi olmadığı kanaatindeyiz.

Sporun esas amacına gölge düşüren şiddetin, kimden ve ne şekilde gelirse gelsin kabul edilemez olduğunu bir kere daha vurgulayarak, spor sahalarında huzurun hakim olmasını diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

iyi olmuş buraya böyle şeyleri göze alıp gelen bu soysuzlara çok iyi olmuş.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Basın Duyurusu

[TABLE="class: NewsView, width: 719"]
[TR]
[TD="class: NewsDate, align: center"]22.11.2014 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: NewsContent"]21.11.2014 günü Galatasaray ve Kızılyıldız takımları arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol müsabakası öncesinde maça giriş biletleri bulunmayan Kızılyıldız taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında uzaktan taş ve şişe atmak suretiyle olaylar çıkmıştır. Arada bulunan emniyet güçleri sayesinde birbirlerine yaklaşamayan taraftarlardan Kızılyıldız taraftarları emniyet güçleri tarafından salon civarından uzaklaştırılırken kendi grubu içinde bulunan bir Kızılyıldız taraftarının bıçakla yaralandığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı anlaşılmıştır.

Bahse konu olay ile ilgili görevlilerimiz tarafından çok yönlü soruşturma devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent, align: left"]
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dünyada her ülke gelişti ancak sırplar,biz,yunanlar gibi ülkeler hala gelişmedi. Eski kafa devam ediyor bakalım ne zaman değişecek bu ülkeler.

Geri
Üst Alt