Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

"Gurbetcilerin sagi solu belli olmaaazazzdhdhjdmfns xdxd"

Alin size Türkiye. Ahlak, insanlik olarak cökmüs bir ülke. Adam öldürülüyor bir spor yüzünden, sanirsin dagdan cikmislar

Türkiyeyede tüm spor faaliyetleri yasaklanmalıdır

Hangi maç bi ınsan hayatından onemlidir?
Yazık cok yazık.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Daha ortada bir kanıt yokken hatta Emniyet bile olayın Kızılyıldız taraftarları arasında çıktığını söylemişken hala taraftarımızı suçlayanlar , marjinal ve objektif görünümlü olacağım diye GS taraftarlarına suç atıyor veya direkt suçlu sayıyor.

Kızılyıldız Kulübü , maç için 70 kişilik bilet istiyor. 300 kadar Kızılyıldız taraftarları İstanbul'a ulaşıyor. Bunu öğrenen Kızılyıldız Kulübü daha fazla bilet alınmasını istiyor. Emniyet de buna haliyle karşı çıkıyor. Sonra emniyete taş , meşale atıyorlar. Araçlara saldırıyorlar. İsmail Şenol bile doğruladı bu haberleri. Kimse GS taraftarları öldürdü demiyor (FBJK'liler ve bazı marjinal olmaya çalışan GS'liler hariç).

Kızılyıldız taraftarları buraya 70 kişilik bilet olmasına rağmen 300 küsür kişi gelerek zaten meydan okumayı başlatmış oluyorlar. Kaldı ki bu Kızılyıldız'ın ilk vukuatları değil. Açın , araştırın bir Kızılyıldız tribününü de sonra yazın. Adamlar her deplasmana olay yapmaya , aksiyon aramaya geliyorlar. (Kardeş kulüp oldukları Olympiakos hariç).

Yani yargısız infaz yapmayın hele hele kendi takımımıza. Biz bir kere kendi kulübümüzü ve taraftarlarımızı koruyamıyoruz. Başkalarının bizi eleştirmesi sizler sayesinde gayet normal oldu.

bazıları olayı anlamıs kımın yaptıgını cozmus sucu da ultraslanın ustune yıkmıs valla tebrıkler.harcanıyorsunuz burda

Buraya yazan gurbetçilerin, aklı sıra ülkemizi kötülemeye çalısanların ölü üzerinden prim yapanların fenerlilerden farkı yok, yazık

Buraya yazan gurbetçilerin, aklı sıra ülkemizi kötülemeye çalısanların ölü üzerinden prim yapanların fenerlilerden farkı yok, yazık

Dogru söylüyorsun. Bende Ultraslani sevmem ama millet iftira etmeyi seviyor. Ben adam gibi statta maçlarimi izliyorum. Sorun filan yaratmiyorum. Önüne gelen genelliyor herşeyi. Bizim ülkemizde de irkçilik var ne yazikki.

Emniyet yalan söylüyormuş. Ben öldürdüm zaten. Hemen teslim oluyorum.

Gurbetçi neymiş ya ne saçma tartışmalar çıkarıyorsunuz

Gurbetçilerin öfkeleri gsc de bazi topic den dolayı.
1-2 dingil birsey yapiyor misal maç da (gurbetçi mi tükiyeden gelmiş mi belli değil) hemen Genellendirme yolu ile çıkıp bütün gurbetçilere laf atılıyordu. ..o konuları simdi uplamayım.

Simdi bir iki yurtdışından gelen renkdaslar "ayni basit düşünce ve Genellendirme" Yolu ile birsey beyanat etdiler...neymiş kötüleme operasyonu. Yazık. Buna çifte standart derler.
Bu manasız tartışmaları yurtdışındakilerinin başlatmadıklarını biliniyor.

Konu kim suclu degil...Konu bu-> Genellendirme yapmayalım lutfen..dünyanın her yerinde hep "siyah koyunlar" olmuştur.

Tapa

Son düzenleme:
Olayların maç için Türkiye'ye gelen bir grup gurbetçi tarafından çıkarıldığı söyleniyor bu iddia doğru değilse de sırp grubun kendi içlerin de çıkan bir kavga sebebiyle birbirlerini bıçaklamış olabilecekleri iddiası'da doğru olabilir, sonuç olarak Türkiye'de yaşayan Türklerin bir kabahatı olmadığı aşikar.

Son düzenleme:
Olayların maç için Türkiye'ye gelen bir grup gurbetçi tarafından çıkarıldığı söyleniyor bu iddia doğru değilse de sırp grubun kendiar içlerin de çıkan bir kavga sebebiyle birbirlerini bıçaklamış olabilecekleri iddiası'da doğru olabilir, sonuç olarak Türkiye'de yaşayan Türklerin bir kabahatı olmadığı anlaşılıyor.

Bir yapilmayan kötülük, bin kötülügü yok eder mi?

dünyada her ülke gelişti ancak sırplar,biz,yunanlar gibi ülkeler hala gelişmedi. Eski kafa devam ediyor bakalım ne zaman değişecek bu ülkeler.

eski kafayla alakasi yok, bu türlü olaylar Avrupali ülkelerde oldu.

iyi olmuş buraya böyle şeyleri göze alıp gelen bu soysuzlara çok iyi olmuş.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

ölen kardesin olsaydi ayni seyi yazacaktin mi?

Bu olay eğer kendi aralarında gerçekleştiyse bunun sorumluluğunu sırf bu olay bizim topraklarımızda oldu diye üstlenecek değiliz. Devlet her bir taraftarın peşine polis mi yollayacak? Kafayı çekip ellerinde meşale ile ortalığa zarar vermeye gelen bir taraftar grubundan bahsediliyor. Buna benzer olaylar daha önce İngiliz holiganlarla da yaşandı. Ölen kişinin belki hiçbir suçu yok. Cinayeti kimin işlediği tam olarak ortalığa çıkmadan cahil, barbar Türkler muhabbeti yapmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Bunu bu vakayı haklı çıkarmak için söylemiyorum fakat Türklere her vesilede barbar, cani diyenler Bosna'da Sırpların keskin nişancı dürbünleriyle öldürdüğü küçücük çocukları unutmasınlar.

Olayın aslı astarı belli değil ama şayet ki kendi aralarında bi olayla ilgiliyse bıçaklanma,klübün internetin pek çok platformunda iftiralara karşı suç duyuruları başlatması gerekir,öncelik hürriyet haber sitesi olabilir,kesin sonuçlar yokken ellerinde adamlar dakikada suçluyu bulmuş haber yapıyolar+ergin hocayı hedef gösteren haberler her zamanki gibi adam olayları öğrenmeden olmaması gereken şeyleri konuştu maç sonu sadece o kadar konuşmadan terorist kelimesini çekip manşet yapmak şerefsizliktir,kelime yanlış olsa da maç sonu heycanına bağlıyorum.

Son düzenleme:
bu cinayet GS taraftarı ve camiası üzerine yıkılmaya çalışıyor.özellikle sırplar ve sırp basını ve fB li kalemşörler ve fb taraftarı ve Türkler böyle ırkçı diyerek bizi dünyaya ırkçı gösteren pkk sempazitanları muthiş bir uyum içinde Türklüge ve GS a saldırıyor.50 kişi maça girecek alkollu 400 kişilik grup etrafa taşlar havai fişeklerle saldırıyor.arabaları tekmeliyor.kimse ölmesin diyoruz tmm da.bunu GS taraftarı yapsa gidip sırbıstanda içki içip arabalara saldırıp sırp taraftarlara saldırsa ben GS lı taraftar için şu yorumda bulunurdum haketmiş.işin komıgı emniyetin açıklamasını kendi aralarında kavgada öldürüldüğünü belirtmesine ragmen bu açıklamayı herkes es geçip ille bizim camiamızı katil olarak tanıtmak istiyorlar.

Burak yıldırım olayında çokça fener taraftarı bir Galatasaray'lının üstüne saldırıp o Galatasaraylı kendini savunurken burak'ı öldürmedi mi ? Olay bu şekilde degil mi?

kızılyıldızın facebook sayfası incelenirse bizim onları hiç sallamamıza ragmen TÜrklere ölüm öldürmeye gidiyoruz gibi yunan kardeşleri ile bolca ırkı ve şiddet çagırısı msj larını okuyabilirsiniz.

Komik birsey

GS taraftarlari dortmunda sahaya ve rakipe mesale atiyor = butun gurbetciler boyle felan filan
GS taraftarlari istanbulda adam bicakliyor = gurbetciler neden genelleme yapiyor

Yok aga, 17 milyonluk istanbul 50.000 kisilik arena'da dolduramiyor konusuyorlar hala dir dir dir

Bu ayrica provokasyon degil, gercekler.

Geri
Üst Alt