Bir Sırp Taraftar Öldürüldü

Komik birsey

GS taraftarlari dortmunda sahaya ve rakipe mesale atiyor = butun gurbetciler boyle felan filan
GS taraftarlari istanbulda adam bicakliyor = gurbetciler neden genelleme yapiyor

Yok aga, 17 milyonluk istanbul 50.000 kisilik arena'da dolduramiyor konusuyorlar hala dir dir dir

Bu ayrica provokasyon degil, gercekler.

Ahahahaha bu gurbetcilerin neden bu kadar kuyruk acısı var lan? Dortmund'da bütün dünyaya rezil ettiniz işte kabul edin, Galatasaray taraftarı bıçaklamışmış hadi ordan

Ahahahaha bu gurbetcilerin neden bu kadar kuyruk acısı var lan? Dortmund'da bütün dünyaya rezil ettiniz işte kabul edin, Galatasaray taraftarı bıçaklamışmış hadi ordan
Stadi doldurdugunuzda haber edersiniz sanli Galatasarayin sanli istanbul taraftari.

batıya inat doğu almanya ulaaaaaan

Omrunde sami yenin yanindan gecmemis buyuk gs taraftarlari aka almanyayi isgal eden kotu rapciler surusu

Evden kactan cikacaksin ? Arena'da trabzonspor ile macimiz var.

Ayrica Almanci demeyin her gurbetciye, size gore avrupa = almanya her halde

Ben istanbul'da yaşamıyorum ayrıca yaşasam bile diyelim ki imkanım yok ? Bu benim klubümü dünyaya rezil eden taraftar toplulugundan daha az mı Galatasaraylı yapar? İşinize bakınız boş yapmayınız hadi

1. Burda konu genellendirme. Ha gurbteci ha türkiyeden gelen... Önemli degil.Önemli olan o hareket yanlis. Yapilan hareket üzeri konusulmasi gerekir..Kimin nerden geldigi degil...ayrica genellendirme cok sacma...Kuyruk Acisi ile durum yok.argümanlar bitiyor hemen abuk subuk seyler söyliyorsun...
Yas 19 kafa 12 de kalmis galiba..böyle polemik basit mantiksiz yorumlar.

2. Mesaleleri atan taraftarin grubetci oldugunu nerden bilyiorsun? Cokca "ultraaslan" taraftari geldi Istanbul'dan o maca. Kimse 100% kesin söyleyemez o taraftarlarin nerden gelidigi.

Omrunde sami yenin yanindan gecmemis buyuk gs taraftarlari aka almanyayi isgal eden kotu rapciler surusu
He canim he

Ben istanbul'da yaşamıyorum ayrıca yaşasam bile diyelim ki imkanım yok ? Bu benim klubümü dünyaya rezil eden taraftar toplulugundan daha az mı Galatasaraylı yapar? İşinize bakınız boş yapmayınız hadi
Yok yani ben sen daha az galatasaraylisin demiyorum, o kadar dir dir konusuyorsun maca da gidersin artik diye

bu gurbeti kavgası neden bunu da anlamadım.yurtdışında ki Türkler km lerce yol gidip asla GS ı yalnız bırakmıyorlar.bence GS a bu kadar sahip çıkmaları çok güzel.ayrıca her yerde deplasmanda degil kendi evimizde oynuyor gibiyiz.Almanyada ki olaylarda tahrik unsuru da çok var.GS maçında 2-3 tane hayvan pkk bayragı açıp ınsanları zıvanadan çıkarttı.keşke herkes gurbetteki Türkler kadar takıma sahip çıksa.

1. Burda konu genellendirme. Ha gurbteci ha türkiyeden gelen... Önemli degil.Önemli olan o hareket yanlis. Yapilan hareket üzeri konusulmasi gerekir..Kimin nerden geldigi degil...ayrica genellendirme cok sacma...Kuyruk Acisi ile durum yok.argümanlar bitiyor hemen abuk subuk seyler söyliyorsun...
Yas 19 kafa 12 de kalmis galiba..böyle polemik basit mantiksiz yorumlar.

2. Mesaleleri atan taraftarin grubetci oldugunu nerden bilyiorsun? Cokca "ultraaslan" taraftari geldi Istanbul'dan o maca. Kimse 100% kesin söyleyemez o taraftarlarin nerden gelidigi.

La olum türkçe konusmayı ögren ondan sonra okurum yorumlarını belki

almancılara kısa 1 göz atalım

cankan, ismail yk, gökhan kim, arif ulu

görüldüğü gibi almancılar galatarasaydan aforoz edilmek zorunda

La olum türkçe konusmayı ögren ondan sonra okurum yorumlarını belki
noldu haksik oldun belli oldu ve argünmanlar bitdi. Hemen Kac.
senin icin türkceme dikkat edecem degil ya..burasi internet ve yabanci klavye var.. 1 tane dil bilyor hava atiyor hahaha

,,Yas 19 kafa 12 de kalmis galiba..böyle polemik basit mantiksiz yorumlar."
A. Ulu

Göz Ardi etdim,ama bu abuk subuk seylere de cvp vermem gerekir. bye (bu ingilizce ..bilmiyorsundur belki)

Son düzenleme:
noldu haksik oldun belli oldu ve argünmanlar bitdi. Hemen Kac.
senin icin türkceme dikkat edecem degil ya..burasi internet ve yabanci klavye var.. 1 tane dil bilyor hava atiyor hahaha

Göz Ardi etdim,ama bu abuk subuk seylere de cvp vermem gerekir. bye (bu ingilizce ..bilmiyorsundur belki)

,,Yas 19 kafa 12 de kalmis galiba..böyle polemik basit mantiksiz yorumlar."
A. Ulu

1 tane dil ? almancayı dil biliyorum diye mi sayıyorsun lan tıfıl :) Ahahahahaha argümanlar bitti demek, belki de seni insan yerine koymadıgım gerçegi en derin yerlerine batıyordur be arif. Sadece benim değil almancı kankaların haric kimse tarafından insan yerine koyulmamak batıyordur belki de sen de haklısın. Neyse :)

Geri
Üst Alt