arabistanda yaşamıyorum ben. ne kadar bozuk ne kadar doğru insan var bilmiyorum. Zaten İslam sadece arabistan için de değil. İnsanların düzelmemesi demekte İslamın yanlış olduğunu göstermez. Bi çok toplum zaten yoldan çıkmış daha önceki yıllarda da .
Baktığımızda da diğer ülkelerinde başka konularda sapıttığını görebiliriz. Ama bizim ülkede konu kadından başka bişey olunca pek önemsenmez. Kadınları yücelt en iyi ülkesin. Diğer geriye kalan tüm kötülükler önemli değilmiş gibi.
Arkadaş sen gerçekten Kuranı okuduğuna emin misin yahu. Daha önceki mesajlarında da bilim falan yok yazmışsın. Bir sürü bilimle ilgili konular var. Hee sen tatlı su ile tuzlu suyun karışmamasını bilim olarak görmüyorsan ona bişey diyemem
Hz. Ebubekir'in bu tavrını da ilk senden duydum. Anam babam sana feda olsun diyen biri , kendi canını Peygamberin canına siper edecek kişi bunu demez.
Sadece kardeşlik söz konusu vardı. Yani o dönemde kardeşim diye gördüğün birinin kızı ile evlenilmezdi. öyle bir adet oluşmuştu. Bunu sormuştur Peygamber efendimiz de cevaplamıştır
senin benimle aramdaki kardeşlik İslamiyet kardeşliğidir.