Birinci Forvetimiz Kim Olmalı?

nacizane gorusum,

eldeki mevcut forvetler tipoloji ozelinde farkli oyuncular....

yeterli yetersizlikten bagimsiz,
*bizim oynadigimiz mevcut oyuna
*en uyan-efektif ve verimli oyuncu profilinin ; * diagne oldugunu dusunuyorum.

Mustafayı oyun saçmalamadan ilk 11 de 3 maç oynatalım bir daha tartışmayız

Diagne varken sağdan soldan orta yapılıyor. Muhammed girince ne hikmetse kimse orta yapmıyor. İkidir dikkatimi çekiyor.

Diagne futbolcu değil, o çılgın ötesi bir adam. Durduk yere gitmek isteyebilir ya da çok net pozisyonları keyfi istediği gibi vurabilir.

Halil olmayacaksa kesinlikle Muhammed oynamalı, hatta bonservisi alınıp bak bu takımın golcüsü sen denilmeli.

Bu tür durumlarda aklıma Ferguson'un Ronaldo'ya 18-19 yaşındayken yeteneği ayan beyan ortadayken sürekli kesik atması, oyundan alması vs aklıma geldi. NTV zamanlarıydı sanırım. O zamanlar futbolu sadece bireysel yetenekten ibaret gördüğüm için AF'ye çok küfür etmişimdir Ronaldo yüzünden. Şimdi düşünüyorum da bizim Kerem gibi o da o zamanlar saçmasapan bencil hareketleri çok yapıyordu. AF tabiri caizse adam etmişti Ronaldo'yu.

İyi bir TD elinde olsa MM çok çok iyi bir forvet olabilirdi. İnşallah da olur.

Diagne; Kerem’in gol attığı pozisyonda topu bana niye vermedin gibi bir hareket çekiyor. Yanlış mı gördüm.

Mevcut durumda Diagne. Yer yer Mohamed. Takım içi anlamsız oyuncu kıyaslamaları mide bulandırıcı.

Diagne ve halil forvet, Mustafa ve falcao ise golcü.Fatih hocanın golcü ile oynadığı bir takım hatırlamıyorum.

onun oyun sisteminde koşan basan rakiple boğuşan, kanat forvet ve 10 numaralara oyun alanı açan bir sistemi var.
Mustafa ile oynayacaksak, çok iyi adam eksilten süratli ve orta ve pasları çok iyi kenar oyuncularına ihtiyaç var.

Eldeki kadroya bakınca Diagne ve Halil tarzı oyuncular ile devam etmek daha mantıklı.

çok pis bi bataklık bu sorunun cevabı ya.
bir yanda süre aldığında pozisyona girip atamayan sac bas yolduran diagne varken, diğer yanda bitiriciliği diagne den yüksek olan ama pozisyona giremeyen muhammed var. şu diagnenin girdiği pozisyonlara muhammed girse şuan baska seyler konusuyorduk. atılacak olan gollerle birlikte takımda pozitif etkilenecekti.

Mıhammed oynayacaksa halille bir ihtimal
O zaman kim kesilecek takımdan
Romenlerden birisi
3-4-1-2
4-3-1-2

Diagne denen topcuya kaldıysak yandık bu mostafadan beter. Çok saç baş yolduracak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20210901_004228.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt