Birini Unutmanın En İyi Yolu?

Nasıl Unutursun?

• Yeni arkadaşlıklar kurarak

Oy: 9 30,0%
  • Gezerek

Oy: 5 16,7%
  • Eve kapanarak

Oy: 0 0,0%
  • Yeni bir ilişkiye başlayarak

Oy: 13 43,3%
  • Tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak

Oy: 1 3,3%
  • Acısını yaşayarak

Oy: 5 16,7%
  • Başka yollarla

Oy: 2 6,7%

• Kullanılan toplam oy
    30
Ezik olmayin arkadaslar. Size tekme atan veya atmak isteyen kizlara asla boyun egmeyin. Siz erkeksiniz, erkek dedigin natürel olarak avcidir. Avci olun, kurban degil. Kizlara haddinden fazla ilgi verip g.tlerini kaldirmayin. Cogu zaten ilgi f.hisesi olmus durumda insta, snap, fb falan.

İlişkilerde hesapçı olma taraftarı biri değilim, içimden nasıl geliyorsa hep öyle davranmışımdır ama biraz hesapçı olmak gerekiyor sanırım.

Ezik olmayin arkadaslar. Size tekme atan veya atmak isteyen kizlara asla boyun egmeyin. Siz erkeksiniz, erkek dedigin natürel olarak avcidir. Avci olun, kurban degil. Kizlara haddinden fazla ilgi verip g.tlerini kaldirmayin. Cogu zaten ilgi f.hisesi olmus durumda insta, snap, fb falan.
ben alfayım ulan diyip unutuluyor mu yani nedir? Yaşamadım ama dediğin kadar kolay olduğunu sanmıyorum erkek ya da değil hepimiz insanız yoğun duygularımız var ister istemez..

Zamanını doldurmak en iyi çözümdür, öncelikle fiziksel aktivite odaklı yeni bir hobi edinmeyi dene, yüksek ihtimal iyi gelecektir.

Onun dışında zamanla zaten etki azalacak.

Birini unutmadigin halde baska biriyle iliski yasamayi dogru bulmuyorum kaldi ki unutmanin cozumu de bu degil bana gore . Cozumu olsa dahi bana etik ve ahlaki gelmiyor suçu olmayan birini kullanmak bununla beraber mesele ilk önce gerçekten unutmak isteyecek seviyeye gelmektir . Zor olan unutmaktan ziyade gerçekten unutmayı istemek. Ben bunun için unutmak istediğim kişiyi kendime kötülerim :) başkasına asla kotülemem fakat kendimi bütün kötu davranışlari tüm kötü özellikleri hakkında ikna etmeye çalışırım hemen değil ama bir yerden sonra insan, o kadar da şahane biri değildi olmazdı zaten moduna girebiliyor :) .

Zamandan başka hiç bişey işe yaramıyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt