Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
Özelimizi anlatayım kank şimdi? Birbirimize nasıl destek olduğumuzu filan?@Emrah Duvar bu konuda tecrubeli bir dostumuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelimizi anlatayım kank şimdi? Birbirimize nasıl destek olduğumuzu filan?@Emrah Duvar bu konuda tecrubeli bir dostumuz
Valla ben gerçek manada bir kere aşık oldum o da lise 3 de idi hala unutmadım, unutmak değil de alışıyorsun bir şekilde yukarıda da söylenmiş zaten.
ne demek istiyorsun hee???Özelimizi anlatayım kank şimdi? Birbirimize nasıl destek olduğumuzu filan?
senin hormonlar tavan yapmış modcum, her şeyi cinselliğe vuruyorsun.ne demek istiyorsun hee???
kızdan ayrılıp
birbirinize p ile destek mi oldunuz
Ezik olmayin arkadaslar. Size tekme atan veya atmak isteyen kizlara asla boyun egmeyin. Siz erkeksiniz, erkek dedigin natürel olarak avcidir. Avci olun, kurban degil. Kizlara haddinden fazla ilgi verip g.tlerini kaldirmayin. Cogu zaten ilgi f.hisesi olmus durumda insta, snap, fb falan.
ben alfayım ulan diyip unutuluyor mu yani nedir? Yaşamadım ama dediğin kadar kolay olduğunu sanmıyorum erkek ya da değil hepimiz insanız yoğun duygularımız var ister istemez..Ezik olmayin arkadaslar. Size tekme atan veya atmak isteyen kizlara asla boyun egmeyin. Siz erkeksiniz, erkek dedigin natürel olarak avcidir. Avci olun, kurban degil. Kizlara haddinden fazla ilgi verip g.tlerini kaldirmayin. Cogu zaten ilgi f.hisesi olmus durumda insta, snap, fb falan.
aşk dediğin koskoca bir yalanmış. -Azer Bülbülİlişkilerde hesapçı olma taraftarı biri değilim, içimden nasıl geliyorsa hep öyle davranmışımdır ama biraz hesapçı olmak gerekiyor sanırım.
unutabildin mi abi?
sevdiğinden ayrıldınsenin hormonlar tavan yapmış modcum, her şeyi cinselliğe vuruyorsun.
Müslüm'ü daha çok severimsevdiğinden ayrıldın
azer mi müslüm mü dinlersin
unutabildin mi abi?
birini unutmak istiyorum demedimEvli ve çocuklu olduğunu biliyorum. Hayırdır kimi unutmak istiyorsun!