Birini Unutmanın En İyi Yolu?

Nasıl Unutursun?

• Yeni arkadaşlıklar kurarak

Oy: 9 30,0%
  • Gezerek

Oy: 5 16,7%
  • Eve kapanarak

Oy: 0 0,0%
  • Yeni bir ilişkiye başlayarak

Oy: 13 43,3%
  • Tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak

Oy: 1 3,3%
  • Acısını yaşayarak

Oy: 5 16,7%
  • Başka yollarla

Oy: 2 6,7%

• Kullanılan toplam oy
    30
valla ben 7 8 ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim kafa dinledim tabi ki başlarda bir süre acı çekiyorsun ama geçiyor hemen de gidip birini kucağıma almadım günü birlik takılıp geçiyorum on numara büyük konuşmak istemiyorum ama evlilik moduna girene kadar (8 10 yıl düşünmüyorum) ciddi ilişki felan düşünmüyorum keyfe keder takılıp gideceğim bir insanı hayatınızın merkezine ne kadar çok sokarsanız o kadar üzülme ihtimaliniz artıyor gereksiz bir risk almaya gerek yok

Birini unutmadigin halde baska biriyle iliski yasamayi dogru bulmuyorum kaldi ki unutmanin cozumu de bu degil bana gore . Cozumu olsa dahi bana etik ve ahlaki gelmiyor suçu olmayan birini kullanmak bununla beraber mesele ilk önce gerçekten unutmak isteyecek seviyeye gelmektir . Zor olan unutmaktan ziyade gerçekten unutmayı istemek. Ben bunun için unutmak istediğim kişiyi kendime kötülerim :) başkasına asla kotülemem fakat kendimi bütün kötu davranışlari tüm kötü özellikleri hakkında ikna etmeye çalışırım hemen değil ama bir yerden sonra insan, o kadar da şahane biri değildi olmazdı zaten moduna girebiliyor :) .
kesinlikle katılıyorum ilişkim bittikten sonra kimler denk geldi hiç birine adım atmadım kendi acını unutmaya çalışırken birilerini kullanmak ne kadar doğru belki de kendi acılarını iyileştirirken onda büyük yaralar bırakacaksın

2 tane sayının yan yana gelmesi, başka bir çözüm yok.

ben alfayım ulan diyip unutuluyor mu yani nedir? Yaşamadım ama dediğin kadar kolay olduğunu sanmıyorum erkek ya da değil hepimiz insanız yoğun duygularımız var ister istemez..
Alfa olmayi ne manada söyledigini bilmiyorum renkdas ama bence onunla bir ilgisi yok. Kendi degerini bileceksin ve sana karsi ters davranana haddini bildireceksin iyi davranana da ona göre davranacaksin. Maalesef bacaginin arasinda delik var diye bir cok insan parmaginda oynatiyor insanlari ve bir cogu da bu oyuna geliyor. Bir zamanlar maalesef ben de bu tarz hatalar yapiyordum cünkü beni egitecek dogru yolu ögretecek kimsem yokti ama zamanla tek basima ögrendim. Bana artik ters bu isler.

Seni terk eden seni silmistir arkasindan aglayip ah vah cekmenin bir anlami yok, o kisi icin hayatini mahvetmenin de. Hayatini yasayacaksin, ortalik kiz desen kiz kayniyor, spor desen git spor yap, kendini gelistir, sen bir yola cik yoldas bulursun yanina zaten.

Bir bağımlılıktan kurtulmanın yolu yerine başka bir bağımlılık koymaktır

Geri dönmek diye birşey olamaz. Hele kadınlar bir şeyi bitirirse onun geri dönüşü olmaz. Olsa bile sağlıklı olmaz.

Hemen gidip başka birisini bulmayın. Hayatın tadını çıkarın. Size izin vermediği şeylerden başlayabilirsiniz.
Gidin bir tatil yapın, takılın eğlenin.
Dünya kız kaynıyor paranız varsa bir yurt dışı yapın.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt