- 16 Haziran 2010
- 207.622
- 161.145
- 6.838
El Chadaille Bitshiabu: "Galatasaraylı taraftarla buluşacağım için çok mutluyum. Daha önceden buradaki ambiyansın ne kadar iyi olduğunu duymuştum. Yeni ailemle tanışacağım için sabırsızlanıyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun cevabını kimse veremez.Bu adam iyi mi degil mi?
Iyi diyen de var. Kotu diyen de.
Bu adam iyi mi degil mi?
Iyi diyen de var. Kotu diyen de.
Fiziksel olarak çok güçlü ve aynı zamanda oldukça hızlı. Bana göre topu oyuna sokma konusunda da gayet iyi, bunu Rose da her zaman söylüyordu. Dikey ve riskli pasları oynamayı da seviyor ve bunlar çoğu zaman işe yarıyor. Ancak pasları istediği gibi gitmediğinde rakip çok sık kontra atağa çıkabiliyordu.
Pozisyon alma konusunda hâlâ ciddi eksikleri var, ama bu zamanla gelişebilir. Ayrıca zaman zaman biraz konsantrasyon eksikliği yaşıyor ve bu da çok basit ve ağır hatalara yol açabiliyor. Bu yönüyle, bizdeki döneminde ve Bayern'deki ilk zamanlarında Upamecano'ya benziyor.
Burada gerçekten çok güçlü maçlar çıkardı, ama 45 dakika sonunda oyundan alınmak zorunda kaldığı maçlar da oldu.
İyi bir uluslararası seviyede stoper olabilecek özelliklere sahip. Ancak o seviyeye ulaşması için hâlâ geliştirmesi gereken çok şey var ve tabii ki bu gelişimi gösteremeyip başarısız olma ihtimali de var.