GSC Haber Bitshiabu'nun Sözleşme Detayları Açıklandı

Maaş bana biraz fazla geldi.

Bomboş bu transfer. İstedigi kadar iyi oynasın yine almayacak olduğun bu adam.

Bir sene boyunca İstanbulda takılır sonra da geri döner.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanchezden daha saatli bombası gibi görünüyor. İnşallah yanıltır.

10 m cuesta alacağına kiralama mantıklı. seneye yabancı sınırı ne olacak belli değil.

Yine Ugucukwu, Bitshiabu vs... ayağına 2 tane Cuesta çaktılar takıma. Allah belanızı versin!

Cocugu tanimiyorum, fakat CV'si bile Apokerimi kesecek yetenekte. Umarim sahada CV'sini yansitir. Apokerim gercekten yasli ve yavas, adam gibi net stoper ve orta saha bulamadik ama en azindan alternatif urettik. Hic almamakta vardi opsiyonlar arasinda sanirim, buna da sukur.

Laf olsun diye 28 milyonu kabul etmisler, yani dümdüz iki milyona bu arkadasi kiraladik 2 milyonda maas verdik toplam.4 milyonu cöpe attik, cünku sezon sonu geri takimina dönecek. Hani iyi ciksa bile o rakami vermeyiz. Rezalet bir transfer

nelsson'u gönderip onun maaşına bunu almışız işte. tarz olarak doğru, umarım dakika olarak da adaletli olur. ben nelsson'un oyun tarzı itibariyle süre bulamamasına şaşırmıyorum ama bu tarz 1 bebe de apo'nun zartın zurtun egosuna tamamen havlucu yapılırsa bize ne scout transferi lazım demektir, ne de potansiyel transferi. hayırlı uğurlu olsun. afro abilerinin yanında çabucak adapte olur inşallah.

Geri
Üst Alt